Neglelak fra Snails - Mini - Flamingo (3-pak)

Rolleleg SNAIL KIDS
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 129,00 kr.
  97,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Mini Snails 3-pakken leveres i en smuk gaveæske med et festligt tema og indeholder forskellige populære farver i flotte små flasker med fine sløjfer. Snails er den originale, skånsomme neglelak udviklet til børn og er produceret i Frankrig.

✓ Giv dem samlet eller måske opdelt i 3 mindre pakker.

✓ Europa har nogle af de strengeste kosmetiske regulativer i verden, og som et 100% europæisk fremstillet produkt overholder Snail Kids neglelak disse strenge regler. Snails Kids er produceret i Frankrig og pakket i blyfri italienske glasflasker, og de opfylder alle strenge miljøkrav samt en politik om ingen dyreforsøg.

Beskrivelse

✓ Denne neglelak er 100% vandbaseret og fri for skrappe dufte og kemikalier. Den er fremstillet af blot 3 ingredienser: akrylpolymer, vand og giftfrie farvestoffer.

✓ Til børn fra 3 år.

✓ Neglelakken kan nemt vaskes af igen, blot med varmt vand og sæbe. Den kan tåle et par gange håndvask, men for at få den til at holde hele weekenden, kan du give lakken en omgang vandbaseret top coat.

✓ Lad børnene selv vælge mellem de mange smukke farver og lade dem eksperimentere med at påføre neglelakken. Du kan yderligere dekorere neglelakken med glimmer eller negleklistermærker for at skabe endnu flottere og helt personlige negle.

✓ Snails er helt fri for formaldehyd, dibutylphthalat (DBP), toluen, formaldehydharpiks, parabener og kamfer.

✓ Pakken indeholder 3 flotte farver, hver med 7 ml neglelak. Lad børnene udforske deres kreativitet med Mini Snails 3-pakken og skab smukke negle, der er skånsomme for børn og miljøet. 

✓ Franske Snail Kids laver neglelak og negleprodukter udviklet til børn. Produkterne er 100% Europæisk fremstillet, og opfylder de strenge regler for kosmetik. Neglelakken er fri for stærke dufte samt kemikalier, og er fremstillet af blot 3 ingredienser: akrylpolymer, vand og giftfrie farvestoffer. Neglelakkerne er nemme at vaske af igen, blot ved brug af varmt vand og sæbe.

Specifikationer

Pris 129,00 kr.
SKU 200636
barcode 5200384500713
Funktion Kreativitet, Rolleleg, Finmotorik, Selvhjulpenhed, Selvværd
Mærke Snails
Køn Pige

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Neglelak fra Snails - Mini - Flamingo (3-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.