ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Natlampe fra Cloud b - Twinkling Twilight Turtle - Pink

Se alle Natlamper

399,00 kr
Udsolgt
SKU
CB7323-T2P

Natlampen Twilight Turtle fra det anerkendte firma Cloud b forvandler ethvert børneværelse til en stjerneklar nattehimmel - det er helt forunderligt smukt at se på. Natlampe fra Cloud b giver børnene tryghed om natten og gør det meget hyggeligere at gå i seng; barnet falder stille i søvn under en vidunderlig stjernehimmel. Vågner barnet om natten, kan det enten selv tænde for stjernehimlen og falde til ro - eller du kan gøre det og skabe en hyggelig ramme på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst. Twilight Turtle fra Cloud b er en utrolig alsidig natlampe, da den nærmest kan placeres hvor som helst (der er velcrostrop under maven til fastgørelse på tremmeseng, stol osv), den kan bæres af børnene og ikke mindst kan større børn ligge og hygge med denne natlampe - og tage sin søde ven med på tur. Sammen med Twilight Turtle natlampen følger en stjerneguide til 7 stjernekonstellationer, så du og dit barn sammen kan finde stjerne billederne på himmelen.

Du kan indstille natlampen til 3 forskellige farver Twilight Turtle natlampen har en auto sleep funktion, så den slukker automatisk efter 45 minutter. Natlampen er på batteri (3 stk - følger IKKE med).

Natlampen giver trøst og beroligelse for spædbørn og småbørn ved at udsende svagt blødt lys i deres værelse - perfekt til at hjælpe børnene med at falde i søvn uden at belyse soveværelset for meget. Natlampen giver samtidig tilpas meget lys til, at forældre kan se børnene i mørket uden at skulle forstyrre deres nattesøvn.

Den er god at have ved sovetid, så barnet kan sove uden at være bange for mørke. 

Den lyser op med stjerner i blå, orange (som viser et skildpadde mønster på skjoldet) og grøn.

Samtidig kan man også vælge, at den lyser i blandede farver. Her kan man vælge mellem 3 lysstyrker.

Den afspiller to beroligende melodier. Lydstyrke kan justeres.

Den kommer med en guide til stjenerbilleder, så man sammen med barnet kan lære dem at kende.

Slukker automatisk efter 45 min.

30.5 cm x 20.3 cm x 9.8 cm

Specifikationer
SKUCB7323-T2P
MærkeCloudB
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Natlampe fra Cloud b - Twinkling Twilight Turtle - Pink
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.