Myggenet fra Harmatex® - Universal - Sort

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Myggenet fra tyske Harmatex der kan bruges universalt til de fleste barnevogne, klapvogne, autostole, lifte eller rejsesenge. Åndbart og tætmasket myggenet, der sikrer, at barnet kan ligge i fred for insekter, fluer, osv. Myggenettet fra Harmatex kan vaskes i maskine - lad det bare lufttørre efter vask. NB! Lille myggenet. Skal monteres som det fremgår af billedet - over overlærredet og rundt om åbningen på kalechen med fæstelse i siderne (se også billedet omkring montering). Skal altså ikke rundt om kalechen og skal kunne fastgøres som vist på billedet.
  • Universalt Myggenet fra Harmatex® - Sort
  • Beskytter barnet mod fluer, insekter, bier, moskitoer, osv.
  • Tætmasket, så baby kan hvile i fred for insekter
  • Åndbart myggenet grundet høj luftcirkulation
  • Fylder meget lidt så det kan ligge i en lomme
Beskrivelse
Barnevognsmyggenet der kan bruges universalt til klapvogn, barnevogn, autostol, lift eller rejseseng. Altid godt at have med på turen så baby kan sove uden stikkende og generende insekter. Fylder Fylder næsten igen ting Myggenettene er i god kvalitet og er ikke imprægneret - og dermed ufarligt for baby.
Specifikationer
Pris 34,00 kr.
SKU 4260192911232
barcode 4260192911232
Mærke Harmatex
Farve Sort_1
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Myggenet fra Harmatex® - Universal - Sort
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.