Musikbog fra VTech - Gurli Gris Rim- og opdagelsesbog (2+)

VTECH
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 398,00 kr.
  299,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Opdag en Verden af Sjov og Læring med Vtech Gurli Gris Opdagelsesbog!

Er du på udkig efter en fantastisk og lærerig måde at engagere dit barn i læsning og læring? Så er Vtech Gurli Gris Opdagelsesbog svaret! Denne interaktive bog tager dine børn med på en spændende rejse gennem Gurli Gris' verden.

✓ Gurli Gris Fortæller Sin Dag

I denne vidunderlige opdagelsesbog deler Gurli Gris alle de sjove øjeblikke fra sin dag med familie og venner. Dit barn vil elske at høre Gurli Gris læse historien højt med hendes karakteristiske stemme og sjove lyde.

✓ Dansk tale

 

Beskrivelse

✓ Fra 2 år

✓ Lær med Gurli Gris og Hendes Familie

Bogen indeholder ikke kun Gurli Gris, men også Mor Gris, Far Gris og Gustavs rigtige stemmer, hvilket giver en autentisk og spændende læseoplevelse. Det er som om, Gurli Gris og hendes familie er lige der i stuen med dit barn!

✓ Udforsk Alfabetet

Gurli Gris tager dit barn på en alfabetrejse ved at bruge ord fra historien. Hvert bogstav i alfabetet bliver levende og forbundet med sjove og lærerige øjeblikke.

✓ Søg-og-Find-Spil

Bogen indeholder også spændende søg-og-find-spil med bogstaver og genstande på hver side. Dette opfordrer dit barn til at deltage og engagere sig i bogen, hvilket styrker deres læse- og observationsevner.

✓ VTech er et førende mærke inden for både fremstilling og design af babylegetøj, der er af høj kvalitet, innovativt og leverer sjov leg og læring gennem elektroniske formater. VTec udvikler produkter der passer fra fødsel til førskole og tilbyder et bredt udvalg af gode værdi, innovative og uddannelsesmæssigt elektroniske legetøj. Deres kerneværdier er innovation, kvalitet, værdi, pålidelighed og anvendelighed. 

Specifikationer

Varenummer 950-518032
Pris 398,00 kr.
Mærke Vtech
barcode 5707152005321

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Musikbog fra VTech - Gurli Gris Rim- og opdagelsesbog (2+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.