Skåle fra Munchkin - Stay Put Suction Bowls (3-pak)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

3 skåle med sugekop fra Munchkin. Trio med 3 skåle i forskellige praktiske størrelser. Alle tre skåle har effektiv sugekop, som står godt fast på bordet, hvilket gør dem ideelle til børn fra 6 måneder, som skal lære at spise selv. Sålene fra Munchkin er perfekte til madopbevaring, snacks, frugt og grønt. Og så er de naturligvis 100% fri for BPA.
  • Skåle i str. lille, medium, og stor
  • Meget effektiv sugekop: står fast på bordet og holder på skålen
  • Sugekoppen fastgøres permanent - giver styr på skålen
  • Sugekoppen fjernes nemt af en voksen - og kun af en voksen
  • Skålene fra Munchkin® er egnede til børn fra ca. 6 mdr.
  • Vaskes øverst i opvaskemaskine. Ikke egnet til mikrobølgeovn
  • Skålen fra Munchkin® er 100% fri for BPA
Beskrivelse
Ideal shape and different sizes to help toddlers feed themselves Permanently attached suction base helps prevent spills Top rack dishwasher safe BPA Free Pack of 3 bowls (small, medium, large) Ideal for 6+ months
Specifikationer
Pris 198,00 kr.
Mærke Munchkin
SKU 051750
barcode 5019090517508
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Pris
Kvalitet
Virker bare!
Anmeldelse af Hanne Anni
Disse er fantastiske! Min 1,5-årige datter elsker at smide sin tallerken på gulvet når hun er færdig med at spise. Det kan hun ikke med den her :). Jeg vil sige, efter måske 10 minutter løsner bunden sig måske lidt, men det er ikke noget, som et hurtigt tryk ned ikke løser. Vi har et træbord, så det kan fungere bedre andre overflader ved jeg ikke.

De er også super nemme at rengøre. Gummibunden sidder i skålen snarere end en fastgjort sugekop, så den er nem at rengøre. Og indersiden er glat og lige så nem at rengøre. Et rigtig godt køb.

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skåle fra Munchkin - Stay Put Suction Bowls (3-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.