Moser og skål til babymad fra Annabel Karmel - Hvid

NUK
Udsolgt
  98,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Food Masher and Bowl fra Annabel Karmel (NUK) er perfekt til nem babymad hjemme og på farten. Perfekt til mos af banan, advocado, pære og fersken eller kogte kartofler, gulerødder, brocolli osv. Fyld mad i skålen og mas det nemt med den store moseske, som med sin runde ende med huller og det ergonomiske håndtag, gør det meget nemmere at mose end med en gaffel. Sættet fra Annabel Karmel kommer med en praktisk og handy lille skål med riller langs kanten, så det der endnu nemmere at lave mosen jævn og ensartet. Skålen har et praktisk håndtag, så du har et godt greb om den. Skålen har en handy størrelse på 11 cm i diameter. Food Masher and Bowl fra Annabel Karmel (NUK) egner sig til børn fra 6 måneder. Brug også skålen til andre former for madlavning, hvor noget skal moses! Food Masher and Bowl fra Annabel Karmel er nem at rengøre, f.eks. i opvaskemaskine på øverste hylde Food Masher and Bowl fra Annabel Karmel er 100% fri for BPA
Beskrivelse
Engelske Annabel Karmel har gennem de sidste 20 år skrevet 27 bøger (der har solgt i mere end 4 mio. eksemplarer) om sund mad til babyer og børn, børneopdragelse og har opnået international succes på området. Hun er Englands førende ekspert på området. Dette produkt er lavet i samarbejde mellem Annabel Karmel og NUK, der har produceret babyudstyr siden 1956. Du er derfor sikker på at få et produkt, der er både funktionelt, i lækkert design og i rigtig god kvalitet.
Specifikationer
SKU ABK-FED04
Pris 98,00 kr.
Mærke NUK
barcode 4008600153887
Rumindhold 0-199 ml
Anmeldelser

Kunde bedømmelser

Pris
Kvalitet
Moser virker fint, men der hører ikke låg med!
Anmeldelse af Thea
Købte dette produkt, da jeg hæftede mig ved "på farten" og tænkte at der så var et låg hvor moseren måske sad fast eller lå indeni skålen, - så man lige kunne have lidt kogt grønt eller frisk frugt med og så mose det når man kom frem. Det kan man ikke for der er ikke noget låg med. Såååå- " på farten" duer produktet under ingen omstændigheder til! Moseren i sig selv virker fint, men skålen er jo meget lille så det virker lidt fjollet at stå og bakse med dette lille produkt hjemme i sit eget køkken...... :-/

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Moser og skål til babymad fra Annabel Karmel - Hvid
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.