LED lampe fra A Little Lovely Company - Mini Sky Hvid

Varenummer:

LTCW025
Nuttet og populær Mini Sky Lamp fra A little Lovely Company - perfekt til børneværelset. Brug den som vågelampe til børn som har brug for lys om natten, da lampen giver et hyggeligt og blødt lys ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
99,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Nuttet og populær Mini Sky Lamp fra A little Lovely Company - perfekt til børneværelset. Brug den som vågelampe til børn som har brug for lys om natten, da lampen giver et hyggeligt og blødt lys i mørket. LED skylampe der ikke bliver varm, så du kan trygt lade den stå på børneværelset - og den er nem at flytte rundt.

Sky lampen er uden ledning og fremstillet i plast - du bruger blot de batterier der medfølger (bruger 3x LR44/AG13 batterier).

Den lille glade sky er yderst dekorativ på børneværelset både for sig selv eller sammen med andre lamper fra A Little Lovely Company.

Sky natlampe der kan tændes og slukkes eller sættes på timer. Med timer slukker den automatisk efter 15 minutter. Så vågner barnet om natten, kan den blot selv tænde for lampen så der kommer et (evt. blot 15 min langt) hyggeligt lys på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst. Barnet kan også blot tage lampen med i hånden.

Batteritid er ca. 20 timer (med timer lyser den længst på batterierne). Bruger 3 x LR44 batterier (følger med).

Mål: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.
Yderligere information

DetaljerA little lovely company er en Hollandsk design virksomhed med speciale i sødt og hipt interiør og pynt til børneværelset fyldt med farver og detaljer. A Little Lovely Company er kendt for de populære pære og Ice cream lamper med deres søde og enkle udtryk. A little lovely company er helt unikke udi at omdanne almindelige brugsgenstande til små stykker magi med et personligt og kreativt touch. Alle produkter har til formål at inspirere og fremme kreativitet, individuel stil, og give en følelse af sjov, glæde og fantasi.

Alle lamper fra A little lovely company er fremstillet i børnevenligt PVC uden BPA, phthalater -og bly. Lampen har LED-pærer, der er batteribesparende.

Kommer i super fin æske.

***

NB! Er ikke sikkerhedsgodkendt som legetøj til børn i alderen 0-3 år

*****

Yderligere informationVarenummer LTCW025
Mærke A Little Lovely Company


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Aktivitetsspejl fra Skip Hop® - ABC Collection - Elefant

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet