Mini-rygsæk m. gåsele - Skip Hop Zoo Let - Kat

SKIP HOP
Udsolgt
  248,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Mini-rygsæk Zoo Let fra Skip Hop med aftagelig gå-sele. Rigtig sød og handy LILLE Mariehøne rygsæk til de 1-3 årige fra Skip Hop med fine detaljer og i lækkert materiale, og som er behagelig at have på. Zoo Let rygsæk med justerbare polstrede skulderstropper og justerbart brystspænde. Rygsækken kan rumme en lille madpakke, en drikkedunk, en smule legetøj - eller måske en lille trøje. Rygsækken har netlomme på siden til drikkevarer, en sut, legetøj m.v. Zoo Let Rygsækken fra Skip Hop kan bruges som gå-sele via en aftagelig rem, der fastgøres nederst på rygsækken, som en ekstra sikkerhed, når I er på tur. Da Zoo Let er designet som en lille rygsæk vil virker det mindre åbenlyst, at barnet har gåsele på - og barnet vil også synes det er sjovere at få rygsækken/gå-selen på. Zoo Let rygsækken er med håndtag, så den er nem at have med Lille rygsæk 12 x 19 x 8 cm der egner sig til 1-3 årige børn (men altså en lille rygsæk). Rygsækken har aftagelig rem og kan bruges som gå-sele - uden at ligne det Navneskilt, blød rem øverst og rygsækken åbnes nemt med lynlås
Beskrivelse
Giv dit barn det bedste af to verdener: Mulighed for at opleve verden og føle sig fri samtidig med, at du har den lille tæt på og kan passe godt på det. I områder med mange mennesker, cykler og biler kan det være svært at holde styr på en lille størrelse. Derfor vil man ofte hellere være på den sikre side og enten bære barnet eller holde det godt fast i hånden. Det er dog ikke altid det lige passer en lille eventyrlysten person, som måske lige har lært at gå - og forståeligt nok! Med en gå-sele har du et barn der er on-the-go - helt sikkert!
Specifikationer
Pris 248,00 kr.
SKU 879674016033
barcode 879674016033
Mærke Skip Hop
Motiv Ugle
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Mini-rygsæk m. gåsele - Skip Hop Zoo Let - Kat
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.