Micro Fleece trøje fra Reima - Willy - Blue

- Fri Fragt over 198,-
Willy micro fleece trøje fra Reima der er en behageligt tynd og let fleecejakke, der samtidig er varm. Willy micro fleece Let, varmt microfleece-stof, der er det perfekte underlag til vintersport. Micro fleece transporterer fugt til yderlagene og tørrer hurtigt. Let lynlås i fuld længde med hagebeskyttelse. Forlomme med let lynlås. Længere ærmer med smart tommelfingerhul Let og blød fleece trøje fra Reima, der er perfekt til overgang fra og til de varmere måneder eller under regnjakken, dunvesten eller skaljakken, som en let jakke til leg udenfor eller som ekstra overtøj i vuggestuen, børnehaven eller skolen. En fleece trøje er et uundværligt tilbehør til børn, da den er nem at tage af og på, god at lege i og holder barnet varmt. På mange måder minder fleece om uld, da fleece har rigtig gode isoleringsegenskaber pga. dens høje luftindhold (kun luft kan varmeisolere).

Beskrivelse

Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.

Specifikationer

SKU 526108-6540
Mærke Reima
Vaskeanvisning Kan vaskes ved 40 grader. Vaskes separat på vrangen. Anvend ikke skyllemiddel. Tørres ved stuetemperatur.