Malebog fra Melissa & Doug - Prik-til-prik - A-Z og 0-100

Flere visninger

Malebog fra Melissa & Doug - Prik-til-prik - A-Z og 0-100

Varenummer:

19104
Følg alfabetet eller tallene for at forbinde prikkerne og afslør 40 vilde dyr i deres oprindelige levesteder! Til børn fra 3 år. Farvelæg bagefter de færdige billeder, og lære navnene på de dy ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
54,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Følg alfabetet eller tallene for at forbinde prikkerne og afslør 40 vilde dyr i deres oprindelige levesteder! Til børn fra 3 år. Farvelæg bagefter de færdige billeder, og lære navnene på de dyr der kommer frem.

Antallet af sider stiger i vanskelighed - fra 1-30 til 1-100 - så børn ældre end 3 år også kan blive udfordret. Hver delvist farvelaagt side indeholder også en søge-og-finde aktivitet med et andet dyr, der er hjemmehørende i samme område, hvilket gør dette til en allround aktivitetsbog, der er fyldt med sjov og læringsmuligheder!

Egner sig til børn fra 3 år

40 sider


Yderligere information

DetaljerMelissa & Doug er et amerikansk firma der er opstartet og ejet af Melissa og Doug. I 25 år har Melissa & Doug lavet legetøj i høj kvalitet og lækkert design og har nu et kæmpe udvalg på mere end 2000 produkter. Hos Babygear har vi taget dem ind vi mener passer bedst ind i vores profil.

Alle Melissa & Doug produkter er top sællerter og højt ratede produkter hos brugerne - så vi er sikre på at du vil blive glade for dit Melissa & Doug produkt.

Yderligere informationVarenummer 19104
Mærke Melissa Doug


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Malebog fra Melissa & Doug - Prik-til-prik - A-Z og 0-100

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet