Mal med vand malebog fra mierEdu - Dinosaurer

MIEREDU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 138,00 kr.
  104,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Denne innovative og miljøvenlige vandmalebog med dinosaurtema er en ideel måde at introducere børn mellem 3-5 år til verdenen af ord, tal og farver.

Med sit unikke koncept, der bruger magiske vandfarver, tilbyder denne malebog timevis af kreativ underholdning uden rod og griseri.

Bogen fungerer ved, at børnene fylder den medfølgende pen med vand og maler inden for bogens streger.

Som ved et trylleslag, træder smukke, farverige billeder af dinosaurer frem på siderne.

En særlig funktion ved denne bog er, at når siderne tørrer, forsvinder farverne igen.

Det betyder, at bogen kan bruges om og om igen, hvilket giver uendelige muligheder for kreativ udfoldelse og læring.

 

Beskrivelse

Designet af bogen er nøje overvejet for at stimulere små børns læring, nysgerrighed og fantasi. Den er lavet af EVA-skum, hvilket gør den både holdbar og sikker for små hænder. Med en størrelse på 2,4 x 20,4 x 22,6 cm er bogen let og handy for børn at håndtere.

Bogen kommer i en miljøvenlig emballage, fremstillet af 100% FSC-certificeret genbrugskarton og trykt med soyabaseret, biologisk nedbrydeligt blæk, hvilket understreger producentens engagement i bæredygtighed.

Indholdet af pakken inkluderer en vandmalebog samt en pen med en indbygget vandbeholder, så alt hvad du behøver er inkluderet for at komme i gang med det samme. Denne vandmalebog er ikke blot en sjov aktivitet, men også en lærerig oplevelse, der kombinerer kreativitet med miljøbevidsthed.

Specifikationer

Pris 138,00 kr.
SKU ME230D
barcode 9352801002402
Funktion Fantasi, Kreativitet
Mærke mierEdu
Materiale Kunststof, Papir

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Mal med vand malebog fra mierEdu - Dinosaurer
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.