Magnetisk puslespil 2-i-1 fra mierEdu - Eventyr (24+48 brk)

MIEREDU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 119,00 kr.
  89,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Dette 2i1 magnetiske puslespil med eventyrtema er en ideel måde at udfordre og underholde små børn på. Med to forskellige sværhedsgrader - et puslespil med 24 brikker og et andet med 48 brikker - er det designet til at lede børnene fra at koncentrere sig om enkelte brikker til at forstå og skabe det samlede billede.

Dette puslespil er mere end blot underholdning; det er også et værktøj til at udvikle vigtige færdigheder. Det hjælper med at forbedre børns koncentrationsevner gennem iagttagelse og detaljefokus, samtidig med at det træner deres hånd-øje-koordination.

 

Beskrivelse

Pakken indeholder to puslespil: ét med 24 brikker for nybegyndere og et andet med 48 brikker for lidt mere avancerede puslespilsentusiaster. Dette alsidige og praktiske sæt er perfekt for børn, der er ivrige efter at udforske og løse udfordringer gennem leg.

Produkt: 3,1 x 17,8 x 21 cm
Alder: 4-6 år

mierEdu har base i Melbourne, Australien, og er et designbrand med fokus på pædagogisk legetøj og spil til børn i alderen 0-8 år. mierEdu tilbyder et bredt udvalg af puslespil og aktivitetsleg, der giver barnet en grundlæggende forståelse af matematik, problemløsning samt læsefærdigheder. Produkter der hjælper børn med at udvikle deres sensoriske og motoriske færdigheder.

Enkelt legetøj - bedre leg
mierEdu stræber efter at skabe sansestimulerende produkter ved hjælp af lyse farver, former og teksturer, som de små vil elske. Ud fra filosofien at 'less is more' tilstræber mierEdu, at give børn legetøj, der er sjovt og samtidig afgørende for deres udvikling.

Specifikationer

Varenummer ME182
Pris 119,00 kr.
Mærke mierEdu
barcode 9352801001825

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Magnetisk puslespil 2-i-1 fra mierEdu - Eventyr (24+48 brk)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.