Magnetisk legetavle fra mierEdu - Triceratops (3+)

MIEREDU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 149,00 kr.
  112,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Dette legetøj er nøje designet til at vække mindre børns interesse for dinosaurer, med særligt fokus på den spændende triceratops. Det er en perfekt måde for børn at lære om denne fascinerende forhistoriske skabning på en interaktiv og engagerende måde.

Indholdet består af et magnetisk puslespil, som gør det muligt for børnene at sammensætte både kroppen og knoglerne af en triceratops. Denne hands-on tilgang til læring hjælper med at fordybe børnene i verdenen af dinosaurer. Et triceratops profilkort er inkluderet i sættet, som tilbyder spændende fakta og informationer om denne særlige dinosaur.

Legetavlen, der også er magnetisk, er designet til at være både sjov og uddannelsesmæssig. Den kan nemt hænges op på en væg eller stilles i det medfølgende stativ, hvilket gør den yderst alsidig og ideel til leg i mange forskellige omgivelser.

 

Beskrivelse

I pakken finder du en magnetisk tavle, 73 magneter, der kan bruges til at skabe billeder af triceratops, et detaljeret dinosaur profilkort, og et stativ for nem opstilling. Dette legetøj er en fantastisk ressource for nysgerrige børn, der ønsker at udforske og lære om triceratops på en sjov og interaktiv måde.

Sprog: Engelsk
Produkt: 1,45 x 25 x 35 cm
Alder: 3-7 år

mierEdu har base i Melbourne, Australien, og er et designbrand med fokus på pædagogisk legetøj og spil til børn i alderen 0-8 år. mierEdu tilbyder et bredt udvalg af puslespil og aktivitetsleg, der giver barnet en grundlæggende forståelse af matematik, problemløsning samt læsefærdigheder. Produkter der hjælper børn med at udvikle deres sensoriske og motoriske færdigheder.

Enkelt legetøj - bedre leg
mierEdu stræber efter at skabe sansestimulerende produkter ved hjælp af lyse farver, former og teksturer, som de små vil elske. Ud fra filosofien at 'less is more' tilstræber mierEdu, at give børn legetøj, der er sjovt og samtidig afgørende for deres udvikling.

Specifikationer

SKU ME0545
Pris 149,00 kr.
Mærke mierEdu
barcode 9352801004369

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Magnetisk legetavle fra mierEdu - Triceratops (3+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.