Madposer fra CherubBaby - Animals (10-pak)

CHERUB BABY
Udsolgt
vejl. 128,00 kr.
  96,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Madposer fra CherubBaby til opbevaring og servering af babymad; du behøver ikke rengøre dem før du tager dem i brug. Genanvendelige og populære food bags der er ideelle til at opbevaring og servering af babymad. Selvstående design og perfekt til nedfrysning eller til at medbringe mad, når du er ude. Hver pose lukkes med et lille hvidt låg.

Leak-proof

Kan gå i opvaskemaskine

Præ-steriliserede

Pakke med 10 stk. 

Hver pose kan indeholde 150ml

Kan anvendes til børn fra 4 mdr.

Top med sikkerheds låg

Ved tilkøb af silikonetud (følger ikke med) kan barnet suge indholdet direkte ud fra posen.

CherubBaby Baby Food Pouches madposer er lavet af stærk og robust plast og har en slidstærk og tætsluttende dobbelt Zip-lukning der holder tæt ved flydende indhold. Designet så de kan stå selv når der skal hældes indhold på. Forslag: Læg en halv (godt modnet) banan og nogle bær i posen, luk og kram posen, så alt er moset - klart! Nu har du din egen snack at spise! Posene kan genbruges eller bruges som engangsemballage. Vær ophyggelig med rengøring.

 

Beskrivelse

Posene er lavet af plast, der kun udsender kuldioxid og vand under forbrænding. Kan bruges i mikro og fryser Kan gå i opvaskemaskine (øverste hylde) - sæt evt lidt i blød først hvis indholdet er tørret meget ind og lav lidt indledende rengøring med en børste eller hånden Plads til at påføre navn på indhold, dato og tidspunkt Måleenheder på posen Indeholder ikke BPA, Phtalat eller PVC

Indeholder 150 ml

Stærk lynlås luknning

Genanvendelige.

Det anbefales at åbne dem med en vis forsigtighed og ikke blot rive åbningen fra hinanden; så har du glæde af dem i længere tid.

 

CherubBaby er en af Australiens meste populære producenter af babyudstyr. CherubBaby laver sikre, innovative, pålidelige og prisvenlige produkter Alle produkter fra CherubBaby er BPA-fri og CE-mærkede.

Specifikationer

Varenummer CHFPANIMAL10PK
Pris 128,00 kr.
Mærke Cherub Baby
barcode 9359878000065
Rumindhold 0-199 ml

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madposer fra CherubBaby - Animals (10-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.