Madpose startsæt fra Fill n Squeeze - Starter Kit - 5 poser og børste

FILL'N SQUEEZE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 329,00 kr.
  247,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Fill 'n' Squeeze begyndersæt med poser og børste. Dette sæt indeholder alt, man har brug for til at komme godt igang med Fill 'n' Squeeze - det smarte system der er med til at sikre, at man altid har hjemmelavet, sund mad klar til sit barn både hjemme og på farten. I medfølgende kar kan man mose og blende sin egen mos, grød, smoothies etc. Poserne fyldes ved at sætte dem på tuden i bunden af karet og bruge medfølgende stav (påført tilhørende plastikhætte) til at presse indholdet ned i posen. Fill 'n' Squeeze systemet gør, at maden allerede fra start bliver delt op i potioner, og man slippe for at skulle opbevare maden i store og klodsede bøtter. Poserne kan fryses, komme i køleskabet og varmes i mikroovnen. Efter brug er poserne lette at rengøre med brug af medfølgende børste og sæbevand - skyl madrester ud, fyld med sæbevand, brug børsten til at rense posen og skyl den til sidst med alm. vand for at få sæberester ud.   Sættet består af: Kar og stav med hætte til påfyldning. 5 genanvendelige poser (150 ml). 1 børste til rengøring. Alder: +6 mdr. Størrelse: 19 x 14 x 14 cm.Materiale: Plast (100% fri for BPA, ftalater og bly). Farve: Multi-farvet

Beskrivelse

Størrelse: 3.60 x 18.70 x 21.60 cm

Specifikationer

Pris 329,00 kr.
Varenummer FS50670
barcode 5060332150670
Mærke Fill n Squeeze

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madpose startsæt fra Fill n Squeeze - Starter Kit - 5 poser og børste
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.