Madkasse fra Yumbox - Leakproof Presto - Santa Fee Blå

YUMBOX
Udsolgt
  388,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Yumbox Presto i rustfri stål er et mere bæredygtigt alternativ til den klassiske bento-boks i plastik. Den har samme gode indretning med formstøbt bakke med forportionerede rum. Og det er stadig nemt at bruge, takket være Yumbox's børnevenlige enkeltlås.

Yumbox Presto er endnu nemmere at rengøre uden luskede pletter, hvor vandet kan samle sig. Vend den bare om efter vask og vandet vil simpelthen løbe væk. Ud over at være mere bæredygtig er Yumbox Presto i rustfrit stål også super holdbar, varmeresistent, ikke-giftig og vil ikke korrodere, selv når du opbevarer sure eller saltholdige fødevarer. Men takket være dets farverige plastiklåg har Presto ikke det "fængselsbakke"-look, som du måske havde forventet og/eller set i andre madpakker i rustfrit stål, så børnene vil garanteret elske det lige så meget, som du gør

Yumbox Presto madkasse Leakproof 18/8 rustfrit stål. Bento i et design der er egnet til både børn og voksne. Bakken i rustfrit stål med 5 rum gør det nemt at pakke en nærende frokost til arbejde, skole, sport og rejser.

Yumbox Presto er lavet af højkvalitets rustfrit stål og silikone.

Silikonefurerne i låget sikret at alle rum i madkassen forsegles, når madkassen lukkes, så indholdet ikke blandes sammen. På den måde holder maden sig frisk og lækker i længst mulig tid og du kan blande både fugtige og tørre madvarer (ikke flydende indhold).

Låget er nemt at åbne selv for små børn

Bakken tåler opvaskemaskine. Madkassen må ikke gå i opvaskemaskine NB! Retur- og bytteretten bortfalder, såfremt plastikfolien omkring madkassen brydes. Dette skyldes, at madkassens overflade er yderst modtagelig overfor ridser og fingeraftryk.

Beskrivelse

Yumbox Presto er en lækagesikker madkasse i rustfrit stål!

Pak fugtig mad som yoghurt og æblemos (ikke vand) ind i ethvert rum, og det vil ikke lække
Ingen ekstra gryder eller låg at åbne, kun én bakke med påsat lækagesikkert låg
Yumbox Presto forsegler med en enkelt børne- (og voksen!) venlig lås

4 rum og et dip dum
Anbefales til voksne, aktive teenagere og tweens
Alle fødevaresikre materialer, BPA-fri og phthalater-fri. Fødevaregodkendt rustfrit stål, robust ABS låg og silikone (forsegling)
Dimensioner i lukket position er cirka 25 x 20 x 5 cm og vejer 704g
Genanvendelig madpakke – Fantastisk til alle dine måltider på farten!
Designet i Frankrig og USA

Historien om Yumbox
Yumbox er skabt af to mødre med en stor passion for sunde og varierede madpakker til deres børn. Inspirationen kom fra frokosten i børnenes skole. Her fik alle børn en sund, varieret, næringsrig og smagfuld sammensætning af frokosten. Det skabte ønsket om at skabe en innovativ madkasse, hvor det er nemt at sammensætte lækre og sunde madpakker til børn.

Yumbox er 100% kemifri og meget praktisk. Inde i madkassen er en bakke, der er inddelt i forskellige rum. I låget er en silikoneindsats, som passer ned i bakken, så alle madvarer er indkapslet uden risiko for at madvarerne blander sig. Inddelingen giver mulighed for at servere en sund og varieret madpakke inddelt i afstemte portioner.

Børn kan lide Yumbox madkasserne af flere grunde. De kommer i et væld af smukke farver. De er nemme at bruge for små hænder. Det gør det sjovt at fylde madkassen, og dit barn kan derfor involveres i at smøre madpakker.

Specifikationer

Varenummer SBPC202107
Pris 388,00 kr.
Mærke Yumbox
barcode 854298008756
Farve Sort, Rød, Hvid, Natur

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse fra Yumbox - Leakproof Presto - Santa Fee Blå
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.