Madkasse m. termorum fra Omie - OmieBox Purple Plum

OMIEBOX
Udsolgt
  434,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

OmieBox madkasse er en madkasse med isoleret termorum, så du kan have lun og kold mad i én madkasse. Den har 2 temperaturzoner, så småretter vil være lune til frokost, mens øvrige madvarer forbliver kølige!

OmieBox er super nem at bruge for børn. Den er nem at åbne, nem at bruge og det er nemt for børn at få maden ud. OmieBox gør det muligt at lave en varieret og spændende madpakke med det indhold dit barn allerhelst vil have. Termorummet kan tages ud - så har du et ekstra rum til mad.
Med en OmieBox øges sandsynligheden for at dit barn spiser mere af madpakken, da du kan lave en meget alsidig madpakke. Dine børn vil elske frokosten, når det er deres yndlingsmad, der serveres varm inde i OmieBox.

OmieBox bento-boks til børn med en THERMOS-INDSÆTNING lader dig nemt pakke varm og lun mad i samme madkasse. Giv dem deres yndlingspasta, suppe eller en rest fra aftenmaden med. Dine børn vil nyde sunde frokoster med mere variation i OmieBox-isoleret beholder til varm mad.

Vær opmærksom på at læse brugsvejl. Når du putter varm mad i beholderen fra morgenstunden vil indholdet stadig være lunt til frokost (jo varmere udgangstemperatur des varmere senere på dagen). Lavet i robuste materialer i høj kvalitet.

NB! Brydes plastforseglingen på madkassen kan den ikke returneres

Tilbehør sælges separat.
Madkassen kan skilles ad så den er nem at rengøre.
Håndvask er bedst og sikrer bedste holdbarhed af madkassen.
Madkasse og termoboks må ikke gå i microbølgeovn.
Husk at læse brugsvejl. inden brug.

Cirka mål: 22 x 19 x 8 cm Vægt: ca. 800 g (den indbyggede termofunktion i rummene på madkassen lægger lidt på vægten)
Kassevolumen: 1,4 liter.
Det lille termorum kan rumme ca. 2,5 dl.

Materialer: 18/8 304 rustfrit stål, fødevaregodkendt plast og silikone

Beskrivelse

Inspirationen til OmieBox kom fra Nancys søn Brad, som aldrig spiste mere end et par bidder frokost i løbet af sit første år i førskolealderen. Nancy lagde mærke til, at han var mere tilbøjelig til at spise sine varme yndlingsretter (spaghetti, kyllingesuppe), og søgte højt og lavt efter noget, der kunne opbevare varme hovedretter såvel som kolde frugter og grøntsager. Frustreret over manglen på valg besluttede hun at tage sagen i egen hånd og skabe en ny slags frokostsystem, der kan hjælpe børn med at spise bedre og være sundere.

Hvorfor en OmieBix?

BØRN SPISER BEDRE - LETTERE, HUSKERE FROKOSTKLARGØRING -- Nu kan du sende varm suppe og afkølede jordbær uden at bruge en million små madpakkebeholdere. OmieBox er en bento-boks til børn med termokande, der pakker varm og kold mad sammen. Denne termiske madpakke til børn er fantastisk til varm frokost, kold mad eller snacks. Du finder ikke en anden isoleret madpakke til varm mad, der fungerer lige så godt som OmieBox!

INVESTERING AF HØJ KVALITET - Holdbar, bygget til at holde og sparer dig for udgifterne til at købe en separat børnetermokande! OmieBox vejer 1,7 lbs og bruger 18/8, 304 rustfrit stål. Det er FDA, CPSIA-kompatibelt og BPA-fri isoleret bento-kasse/varm madpakke til børn.

MULTIFUNKTIONEL OG ALSIGTIG - Brug kun den lækagesikre termokande indsats til varm mad eller væske, eller tag den ud, så den passer til en sandwich. Brug skillevæggen til at tilpasse rummene og holde maden adskilt. Den passer endda til en drink og snacks, så du behøver ikke en separat beholder. Fuldend din OmieBox med vores redskabssæt med etui og madpose!

LET AT RENGØRE - OmieBox skilles ad for nem rengøring i modsætning til andre populære bento madpakker til børn. Gummitætningerne er alle aftagelige, så du kan vaske den grundigt hver dag. Hvis tætningerne bliver slidte eller beskadigede, kan du købe erstatningspakninger i stedet for at smide hele kassen ud.

Specifikationer

Varenummer Purple-Plum
Pris 434,00 kr.
Mærke OmieLife
barcode 860502000140
Farve Lilla

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse m. termorum fra Omie - OmieBox Purple Plum
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.