Madkasse fra Sistema - Bento Lunch - 5 rum og bæger - Ocean Blå (1,65L)

SISTEMA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 108,00 kr.
  86,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Madkasse Bento Lunch fra Sistema er en rigtig god madkasse med en praktisk størrelse på 1,65 liter - passende til at rumme madpakken for børn i både børnehave og de første skoleår. Bento Cube har alle taget de bedste dele fra den populære Lunch Cube og Snack Attack - hvor Bento Lunch blot har flere rum og er nemmere at rengøre. Bento Lunch har en virkelig god inddeling med i 3 faste rum.

Inden i 2 af disse rum kan der indsættes 2 indsatser (så du får 2 x 2 rum). I det sidste rum er der fx. plads til æble eller til det 150 ml yoghurt bæger der følger med og som er perfekt til snacks, dip eller måske en lille pastasalat.

Bento Lunch adskiller sig fra Bento Cube ved at det største rum er ca. 5 cm bredere svarende til at der kan ligge en hel sandwich (toast-size) i det store rum. Dvs. ved fuld udnyttelse har Bento Lunch 5 rum (plus bæger), der giver rigtig gode muligheder for opdeling af maden - og gå på opdagelse i madpakken - med snacks for sig og madpakke og frugt for sig. Låget er fastgjort med hængsler og kan fjernes med forsigtighed i f.m. opvask så den deles i to. Dvs. den er nem at rengøre i opvaskemaskine (øverste hylde)

Længde 18,5 cm Bredde 21,8 cm Højde 7,7 cm

Giftfri madkasse - 100% fri for BPA, PVC og Phthalater

Tåler opvaskemaskine Produceret i New Zealand af Sistema Fødevaregodkendt

Beskrivelse

NB! Som andre madkasser i hård plast kan Sistema Bento madkasse gå i stykker ved at blive tabt, hårde stød eller lignende - ryggen kan være et sårbart sted på denne madkasse. Når du køber denne madkasse skal du derfor vide, at det ikke er en brudsikker madkasse. Om Sistema: Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design. Alle produkter fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater

Specifikationer

Varenummer 21690-7T
Pris 108,00 kr.
Mærke Sistema
barcode 9414202216908
Farve Blå, Gennemsigtig
Køn Pige
Serie Bento
Rumindhold 1500-1999 ml

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse fra Sistema - Bento Lunch - 5 rum og bæger - Ocean Blå (1,65L)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.