Madkasse fra Sistema - Bento Lunch - 5 rum og bæger (1,65L) - Aqua

Flere visninger

Madkasse fra Sistema - Bento Lunch - 5 rum og bæger (1,65L) - Aqua

Varenummer:

41690_Aqua
Madkasse Bento Lunch fra Sistema er en rigtig god madkasse med en praktisk størrelse på 1,65 liter - passende til at rumme madpakken for børn i både børnehave og de første skoleår. Bento Cube h ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
99,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Madkasse Bento Lunch fra Sistema er en rigtig god madkasse med en praktisk størrelse på 1,65 liter - passende til at rumme madpakken for børn i både børnehave og de første skoleår. Bento Cube har alle taget de bedste dele fra den populære Lunch Cube og Snack Attack - hvor Bento Lunch blot har flere rum og er nemmere at rengøre.

Bento Lunch har en virkelig god inddeling med i 3 faste rum. Inden i 2 af disse rum kan der indsættes 2 indsatser (så du får 2 x 2 rum). I det sidste rum er der fx. plads til æble eller til det 150 ml yoghurt bæger der følger med og som er perfekt til snacks, dip eller måske en lille pastasalat. Bento Lunch adskiller sig fra Bento Cube ved at det største rum er ca. 5 cm bredere svarende til at der kan ligge en hel sandwich (toast-size) i det store rum.

Dvs. ved fuld udnyttelse har Bento Lunch 5 rum (plus bæger), der giver rigtig gode muligheder for opdeling af maden - og gå på opdagelse i madpakken - med snacks for sig og madpakke og frugt for sig.

Låget er fastgjort med hængsler og kan fjernes med forsigtighed i f.m. opvask så den deles i to. Dvs. den er nem at rengøre i opvaskemaskine (øverste hylde)

Længde 18,5 cm
Bredde 21,8 cm
Højde 7,7 cm

Giftfri madkasse - 100% fri for BPA, PVC og Phthalater
Tåler opvaskemaskine
Produceret i New Zealand af Sistema
Fødevaregodkendt
Yderligere information

DetaljerNB! Som andre madkasser i hård plast kan Sistema Bento madkasse gå i stykker ved at blive tabt, hårde stød eller lignende - ryggen kan være et sårbart sted på denne madkasse. Når du køber denne madkasse skal du derfor vide, at det ikke er en brudsikker madkasse.

Om Sistema:
Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design. Alle produkter fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater

Yderligere informationVarenummer 41690_Aqua
Mærke Sistema
Serie Madkasse, Farvet, To Go
Rumindhold 1500-1999 ml


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kontaktsikring EUR til stikkontakt fra BabyDan (6 stk)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet