Madkasse m. køleelement - Sistema Quaddie - Lilla (2L)

Udsolgt
- Fri Fragt over 198,-

Quaddie Madkasse fra Sistema er en super praktisk madkasse til større børn eller til familieturen - kan rumme 2 liter og dermed lidt højere end Slimline (1,5 liter).

NB! Det er Slimeline modellen der er afbilledet men den du køber er Quaddie modellen - dvs. den er lidt større end vist!

 

Quaddie er med så stort indhold at der kan ligge et æble i det store rum. Der medfølger drikkedunk med skruelåg. Drikkedunken kan ligge i låget og fungerer også som køleelement. Quaddie er en super madboks når børnene skal med på tur eller i børnehave/skole. Den er produceret i New Zealand af Sistema af rene blyfrie råstoffer - og derfor 100 % BPA-fri. Madkassen har et stort rum i bunden til frugt, rugbrød, pasta eller boller, samt 3 mindre rum i låget til snacks, frugt, kiks, osv. NB! Dette er en meget populær madkasse som er rummelig og med god opdeling af mad og drikke og med indbygget køleelement. Derfor er den meget anvendt til børn der går i institutioner og skoler uden køleskab. Vær opmærksom på, at lågene på madkassen ikke skal tages af og kan gå i stykker i ryggen, hvis der rives eller trækkes i dem. Madkassen kan ikke skilles ad og mange vasker den derfor op i hånden. Denne madkasse er ikke brudsikker og kan gå i stykker ved at blive tabt eller stødt mod noget hårdt. Ønsker du en madkasse der er mere robust skal du overveje en anden model - f.eks. den fra Plast Team.

  • Madkasse, Quaddie fra Sistema
  • Størrelse (ca. mål): H:112 x B:200 x D:150 mm - kan rumme 2 liter
  • Tåler fryser, Microovn (uden låg) samt opvaskemaskine (øverste hylde)
  • Brug den lille gennemsigtige drikkeflaske som drikkedunk eller anvend den som køleelement (fyld den med vand, læg den i fryseren, og læg det frosne køleelement ned i madkassen)
  • Quaddie fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater
  • Fødevaresikkerhed: Produceret af Sistema på fabrikken i New Zealand
  • NB! Anbefales ikke til mindre børn

Beskrivelse

Hvilken Sistema model skal du vælge? Lunch Cube er en all-round god og handy madkasse til børn fra institutionsstart og op til de første skoleår; der er plads til frugt og grønt i den ene del og op til 6 rugbrødsmadder i den anden halvel. Der er ikke plads til store køleelementer. Quaddie Slimline og Quaddie Itsy Bitsy er gode madkasser til lidt større børn, da der er god plads til både madder og frugt og grønt - og det er sjovt at gå på opdagelse i de mange små rum! Der er også mulighed for at lægge køleelementer i så maden holder sig frisk længere. Det er godt, hvis der ikke er køleskab. Modellerne adskiller sig på højden, hvor Quaddie Slimline måler 9,6 cm og Quaddie Itsy Bitsy måler 11,2 cm. i højden. Se også billedet ovenfor! Den klassiske pink, grønne eller aqua ensfarvede Quaddie er den største og kaldes også 'håndværkermodellen'. Her er rigtig god plads til madder og frugt - men vær opmærksom på, at den er meget stor! For alle Quaddie modeller gælder det, at det er en god idé at måle dem i f.t. pladsen i tasken. God appetit! Om Sistema: Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design. Alle produkter fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater

Specifikationer

Pris 90,00 kr.
SKU 3970_lilla
barcode 9414202239709_lilla
Mærke Sistema
Rumindhold 2000-2499 ml
Serie Madkasse, Farvet, To Go