Madkasse m. køleelement - Sistema Quaddie i Pink

SISTEMA
Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Quaddie Madkasse fra Sistema er en super praktisk madkasse til større børn eller til familieturen - kan rumme 2 liter og dermed lidt højere end Slimline (1,5 liter). Quaddie er med så stort indhold at der kan ligge et æble i det store rum. Der medfølger drikkedunk med skruelåg. Drikkedunken kan ligge i låget og fungerer også som køleelement. Quaddie er en super madboks når børnene skal med på tur eller i børnehave/skole. Den er produceret i New Zealand af Sistema af rene blyfrie råstoffer - og derfor 100 % BPA-fri. Madkassen har et stort rum i bunden til frugt, rugbrød, pasta eller boller, samt 3 mindre rum i låget til snacks, frugt, kiks, osv. NB! Dette er en meget populær madkasse som er rummelig og med god opdeling af mad og drikke og med indbygget køleelement. Derfor er den meget anvendt til børn der går i institutioner og skoler uden køleskab. Vær opmærksom på, at lågene på madkassen ikke skal tages af og kan gå i stykker i ryggen, hvis der rives eller trækkes i dem. Madkassen kan ikke skilles ad og mange vasker den derfor op i hånden. Denne madkasse er ikke brudsikker og kan gå i stykker ved at blive tabt eller stødt mod noget hårdt. Ønsker du en madkasse der er mere robust skal du overveje en anden model - f.eks. den fra Plast Team.
  • Madkasse, Quaddie fra Sistema
  • Størrelse (ca. mål): H:112 x B:200 x D:150 mm - kan rumme 2 liter
  • Tåler fryser, Microovn (uden låg) samt opvaskemaskine (øverste hylde)
  • Brug den lille gennemsigtige drikkeflaske som drikkedunk eller anvend den som køleelement (fyld den med vand, læg den i fryseren, og læg det frosne køleelement ned i madkassen)
  • Quaddie fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater
  • Fødevaresikkerhed: Produceret af Sistema på fabrikken i New Zealand
  • NB! Anbefales ikke til mindre børn

Beskrivelse

Hvilken Sistema model skal du vælge? Lunch Cube er en all-round god og handy madkasse til børn fra institutionsstart og op til de første skoleår; der er plads til frugt og grønt i den ene del og op til 6 rugbrødsmadder i den anden halvel. Der er ikke plads til store køleelementer. Quaddie Slimline og Quaddie Itsy Bitsy er gode madkasser til lidt større børn, da der er god plads til både madder og frugt og grønt - og det er sjovt at gå på opdagelse i de mange små rum! Der er også mulighed for at lægge køleelementer i så maden holder sig frisk længere. Det er godt, hvis der ikke er køleskab. Modellerne adskiller sig på højden, hvor Quaddie Slimline måler 9,6 cm og Quaddie Itsy Bitsy måler 11,2 cm. i højden. Se også billedet ovenfor! Den klassiske pink, grønne eller aqua ensfarvede Quaddie er den største og kaldes også 'håndværkermodellen'. Her er rigtig god plads til madder og frugt - men vær opmærksom på, at den er meget stor! For alle Quaddie modeller gælder det, at det er en god idé at måle dem i f.t. pladsen i tasken. God appetit! Om Sistema: Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design. Alle produkter fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater

Specifikationer

Pris 90,00 kr.
SKU 970_pink
barcode 9414202009708_pink
Mærke Sistema
Køn Pige
Rumindhold 2000-2499 ml
Serie Madkasse, Farvet, To Go

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse m. køleelement - Sistema Quaddie i Pink
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99