Madkasse fra Sistema - Bento Box - 5 rum og bæger (1,76L) - Lilla

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Madkasse Bento Box fra Sistema er en stor praktisk madkasse der kan rumme hele 1,76 liter (passer ikke i standard skoletaske forrum) - ny forbedret model med indsats. Bento Box er en stor madkasse, men også super praktisk med sin opdeling i mange rum, der giver rigtig gode muligheder for opdeling af maden - med snacks for sig og madpakke og frugt for sig. Sistema madkasse Bento Box har et stort rum i midten til fx Sandwich, to rum med aftagelige låg i den ene side til rosiner, frugt, nødder, fast dip eller smørrelse. Til den ande side er der et rum med plads til fx æble og den popuære yogurt box (150 ml) med skuelåg - god til snacks, pastasalat eller fx yogurt. Med en Bento Box kan du lave en varieret og spændende madpakke til hele dagen. Bento Box har taget de bedste dele fra de populære Sistema madkasse typer Lunch Cube, Tripple Split og Snack Attack. NB! Låget skal IKKE fjernes og madkassen kan ikke deles i to. Vaskes i maskine (øverste hylde). Vil derfor fylde en del i maskinen. Mål: L 27,4 x B 17,7 x H 8 cm Giftfri madkasse - 100% fri for BPA, PVC og Phthalater Tåler opvaskemaskine Produceret i New Zealand af Sistema Fødevaregodkendt
Beskrivelse
NB! Som andre madkasser i hård plast kan Sistema Bento madkasse gå i stykker ved at blive tabt, hårde stød eller lignende - ryggen kan være et sårbart sted på denne madkasse. Når du køber denne madkasse skal du derfor vide, at det ikke er en brudsikker madkasse. Om Sistema: Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design. Alle produkter fra Sistema er blyfri, BPA-fri samt 100 % fri for phtalater ængde 18,5 cm Bredde 16,8 cm Højde 7,7 cm
Specifikationer
SKU 41671_Lilla
Pris 120,00 kr.
Mærke Sistema
barcode 9414202416711_lilla
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år
Serie Bento
Rumindhold 1500-1999 ml
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse fra Sistema - Bento Box - 5 rum og bæger (1,76L) - Lilla
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.