Madkasse fra Sistema - Blå m. lime clips (2L)

SISTEMA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 64,00 kr.
  48,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Madkasse i den flotte Itsy Bitsy serie fra Sistema i flot Turkis med Gul klik-lås. Easy lukningen gør det nemt for de små fingre at åbne madkassen. Madkassen kan både bruges som en madboks samt til madkasse i børnehave og skole - og da den er fra Sistema er du garanteret, at madkassen er fri for sundhedsskadelige stoffer.
  • Madkasse / madbeholder fra Sistema - Itsy Bitsy Serien - Grøn med Lilla lukninger
  • Størrelse: H:80 x B:170 x D:234 mm
  • Indhold: 2 liter
  • Madkasse tåler fryser, Microovn (uden låg) samt opvaskemaskine (øverste hylde)
  • 100 % fri for bly, BPA samt phtalater
  • Fødevaresikkerhed: Produceret af Sistema på moderne fabrik i New Zealand

Beskrivelse

Madkasse fra Sistema i friske farver. Madkassen er i plast og er velegnet til madboks til baby, børnehave og skole. Madkassen har ét stort rum, hvor der er fin plads til både mad samt lidt frugt. Madkasse lukkes med Easy lukning, der gør det nemt for de små fingre at åbne madkassen. Frokosten skal være en sjov oplevelse for børnene. Der må gerne være lidt sjove farver. Sistema bringer farve, stil og innovation til, hvad der ellers kan være en kedelig oplevelse for børn ved frokost tid. Der er tænkt over Sistema’s madkasse. Madkassen er detaljeret designet og produceret i Sistema’s moderne plast fabrik i New Zealand. De bedste råvarer og nyeste teknologi bliver anvendt i produktionen. Al viden er dækket af patentloven og alle design er registreret, for at sikre både brand og design.

Specifikationer

Pris 64,00 kr.
SKU 31712_gron
barcode 9414202317124_turkis_lime
Mærke Sistema
Køn Pige
Rumindhold 2000-2499 ml
Serie Madkasse, Farvet, To Go

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Madkasse fra Sistema - Blå m. lime clips (2L)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.