LED lampe fra Rice - Colour Changing - Kanin

Flere visninger

A5 Lightbox fra A Little Lovely Company - Lang

Varenummer:

LTBX031
Trendy 'must have' lightbox med 2 ekstra lange rækker til citater og meddelelser! Bemærk Adapter medfølger!. En Little Lovely lightbox, der ikke kun er rigtig god og praktisk som lampe men også ri ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
298,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Trendy 'must have' lightbox med 2 ekstra lange rækker til citater og meddelelser! Bemærk Adapter medfølger!. En Little Lovely lightbox, der ikke kun er rigtig god og praktisk som lampe men også rigtig sjov og funky med sine mange muligheder for at skabe unikke udtryk og beskeder - som du kan ændre når du har lyst - du skubber blot de små plastbreve ud i siderne. Det fremmer stavetræning og kreativitet. Din Little Lovely Company lystavle kan hænge på væggen eller stå. Brug den på børneværelset (teenageværelset), i stuen, i køkkenet eller til særlige anledninger.

Mix ‘n match de medfølgende bogstaver og symboler (85 i alt) så tit du har lyst (andre design kan tilkøbes).

Lyskassen har to rækker, hvori bogstaverne og symbolerne nemt kan sættes i.

Mål: 50 x 15 x 6 cm

Lampen har LED-pærer, der er batteri- og strømbesparende. Lampen bruger 6 x 1,5 AA batterier eller adapter. ADAPTER FØLGER MED SÅ DEN KAN SÆTTES I STIKKONTAKTEN

OBS: lampen virker ikke med genopladelige batterier.

BEMÆRK! Enkelte billeder af lysboksen er vist med andre bogstaver/symboler som er ekstra tilkøbssæt. Se billedet som viser hvilke bogstaver samt symboler som følger med denne lysboks.
Yderligere information

DetaljerA little lovely company er en Hollandsk design virksomhed med speciale i sødt og hipt interiør og pynt til børneværelset fyldt med farver og detaljer. A Little Lovely Company er kendt for de populære pære og Ice cream lamper med deres søde og enkle udtryk. A little lovely company er helt unikke udi at omdanne almindelige brugsgenstande til små stykker magi med et personligt og kreativt touch. Alle produkter har til formål at inspirere og fremme kreativitet, individuel stil, og give en følelse af sjov, glæde og fantasi.

Alle lamper fra A little lovely company er fremstillet i børnevenligt PVC uden BPA, phthalater -og bly. Lampen har LED-pærer, der er batteribesparende.

Lovely tip: Gør din Lightbox extra unik eller skift udtryk og farver med de andre flotte tal, figurer, symboler og bogstaver fra Little Lovely Kollektionen (købes separat).

***

NB! Er ikke sikkerhedsgodkendt som legetøj til børn i alderen 0-3 år

*****

Yderligere informationVarenummer LTBX031
Mærke A Little Lovely Company


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: A5 Lightbox fra A Little Lovely Company - Lang

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet