Lille bil fra Rubbabu (1 stk) - Rød

RUBBABU
Udsolgt
  54,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Lilel bil med skumhjul fra Rubbabu. Taktil stimulering fra den fløjlsagtige overflade og blød tekstur. Prisen er for 1 stk. Kommer i assorterede modeller pr. farve. Lys farve og enkel form designet til fantasifulde spil Understøtter udvikling af brutto motoriske færdigheder og hånd øje koordinering Passer til børn med særlige behov Rubbabu sansebold er nyttige til sensorisk udvikling og gode til børn med sanselige behov. Lavet af naturgummiskum, de er bløde nok til at få små hænder til at klemme og holde dem let. Det bløde materiale er fantastisk til børn med særlige behov. Babyer elsker den sanselige udforskning. Crawlers elsker at gå efter disse bolde, der ruller lige langt nok. Med en god bounce er de sjove for småbørn og børn i skolealderen. Dette holdbare legetøj er sjovt og lærer noget nyt i enhver alder! Priser: Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award, 2010 Oppenheim Toy Portfolio SNAP (Special Needs Adaptable Product) Award, 2010 Udviklingsmæssige fordele: Fløjlsagtig flocket tekstur giver taktil stimulation. Perfekt til at udvikle fine og brede motoriske færdigheder! Særlige behov: Yderligere sensoriske input er nyttigt på mange måder - til sanselig udvikling, som en fidget eller komfort legetøj. Sikker praksis og udvikle motorkompetencer med dette bløde materiale Størrelse: DIA 10 cm.

Beskrivelse

Rubbabu er prisvindende legetøj med bløde bolde biler og flyvere i støbt naturgummi med blød velouroverflade i flotte stærke farver. Det er sikkert og giftfrit legetøj som er biologisk nedbrydeligt. Rubbabus legetøj er støbt i skum af naturgummi og har en blød velouroverflade. De simple former og stærke farver vækker glæde og det giftfri materiale er sikkert for selv helt små børn. Legetøjet er stærkt og holdbart, men samtidig blødt så det hverken gør skade på barn eller hjem under vild leg. Med Rubbabu får man unikt og sikkert legetøj, som hurtigt bliver børnenes favorit. NB: Rubbabu produkterne tåler ikke opblødning, og er ikke beregnet til at børn sutter eller tygger på dem over længere tid.

Specifikationer

Varenummer 20123_roed
Pris 54,00 kr.
Mærke Rubbabu
barcode 8904001201232_roed

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Lille bil fra Rubbabu (1 stk) - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.