ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Træpuslespil

Børn er altid med på en udfordring, og her er puslespil er bare et hit hos børn i alle aldre. Der findes et utal af puslespil, som hver især er perfekte til forskellige aldersgrupper af børn. Et træpuslespil er dog perfekt til de helt små i flokken. Træpuslespillet er godt til de mindste, da disse som oftest indebærer store brikker og fine motiver, som virker velkendte. Derudover er et puslespil i træ super holdbart og kan holde i mange år frem. Går på opdagelse i vores store udvalg af træpuslespil herunder, og find dit barns næste udfordring fra mærker som Hape, Goki, Sebra, Ship Hop, Liewood og mange, mange flere.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-48 af 67

Side
pr. side
Stigende orden
 1. 'Treetop Friends' træ puslespil fra Skip Hop
  'Treetop Friends' træ puslespil fra Skip Hop
  Tilbudspris 158,00 kr Normalpris 198,00 kr
 2. ABC træ puslespil fra Skip Hop
  ABC træ puslespil fra Skip Hop
  Tilbudspris 158,00 kr Normalpris 198,00 kr
 3. Puslespil i træ Fra Sebra - Singing Birds
  Puslespil i træ Fra Sebra - Singing Birds
  Tilbudspris 159,00 kr Normalpris 199,00 kr
 4. Puslespil i træ fra Sebra - Farm dreng
  Puslespil i træ fra Sebra - Farm dreng
  Tilbudspris 159,00 kr Normalpris 199,00 kr
 5. Puslespil i træ fra Sebra - Farm pige
  Puslespil i træ fra Sebra - Farm pige
  Tilbudspris 159,00 kr Normalpris 199,00 kr
 6. Puslespil fra Liewood - Wood PuzzlePuslespil fra Liewood - Wood Puzzle
  Puslespil fra Liewood - Wood Puzzle
  Tilbudspris 238,00 kr Normalpris 298,00 kr
 7. Figur-puslespil m. Sophie La Girafe fra Janod
  Figur-puslespil m. Sophie La Girafe fra Janod
  Tilbudspris 134,00 kr Normalpris 168,00 kr
 8. Puslespil fra Goki - Tykke brikker - Min bondegård
  Puslespil fra Goki - Tykke brikker - Min bondegård
  Tilbudspris 102,00 kr Normalpris 128,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-48 af 67

Side
pr. side
Stigende orden

Puslespil til børn

Puslespil til børn er lærerige og sjove. Puslespil styrker barnet i koncentration. De mindste træner finmotorik og lærer om formerne og deres betydning for at få brikken til at passe. Og børnehavebarnet kan lide at sætte brikkerne ordentligt på plads, mens det træner motorik og hukommelse.

Puslespil til små og store børn

Når du klikker dig ind på siden med puslespil, kan du i venstre side filtrere din søgning. Det gør det lettere at finde de relevante puslespil til dit barn, for der er jo stor forskel på puslespil til børn alt efter deres aldersgruppe. Derfor anbefaler vi at bruge filteret til at søge efter de bedste puslespil. Søger du efter farverige puslespil til 2 år eller lidt mere udfordrende puslespil til 3 år? Hos BabyGear.dk har vi masser af sjove og lærerige puslespil til de 2 og 3-årige – og også til de helt små og til de store, der er ved at starte i skole. Puslespil til 1 og 2 år har ofte en knop. Knoppen gør det nemt for de små fingre at få fat i brikken og prøve at få den lagt rigtigt på plads. Puslespillene har genkendelige motiver, og vi har også puslespil til børn med lyd. Så spilles der en belønnende lyd, når barnet lægger brikken rigtigt.

Træ puslespil

Træ puslespil er lidt af en klassiker på børneværelset og selvfølgelig også i sortimentet hos BabyGear.dk. I venstre side kan du vælge at filtrere vores sortiment, så du kun ser udvalget af træ puslespil. Det giver et bedre overblik, så du ikke skal kigge alle vores puslespil igennem. Husk at du både kan filtrere på træ puslespil og alder samtidig. En 7-årig er selvfølgelig klar til nogle helt andre træ puslespil end puslespil til 2 år.

Goki puslespil

Goki puslespil er blandt vores populære puslespil til børn. Goki puslespil findes både til de mindste børn og som træ puslespil til 3 år og op. Goki er tysk og laver puslespil i lækker kvalitet med flotte farver og fine motiver. Vælg eksempelvis Goki puslespil med savannens dyr, med brandbiler eller med genkendelige billeder fra en tur hos lægen. Goki puslespil giver anledning til gode snakke med dit barn, mens det leger og lærer.
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.