ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Puslespil med lyd

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Around the FarmSound Puzzle fra Melissa & Doug - Around the Farm
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Around the Farm
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
 2. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Bondegård
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Bondegård
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
 3. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Brandstation
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Brandstation
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
 4. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Instrumenter
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Instrumenter
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
 5. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Køretøj
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Køretøj
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
 6. Sound Puzzle fra Melissa & Doug - VærktøjPuslespil m. lyd fra Melissa & Doug - Sound Puzzle - Værktøj
  Sound Puzzle fra Melissa & Doug - Værktøj
  Tilbudspris 92,00 kr Normalpris 115,00 kr
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Stigende orden

Puslespil til børn

Puslespil til børn er lærerige og sjove. Puslespil styrker barnet i koncentration. De mindste træner finmotorik og lærer om formerne og deres betydning for at få brikken til at passe. Og børnehavebarnet kan lide at sætte brikkerne ordentligt på plads, mens det træner motorik og hukommelse.

Puslespil til små og store børn

Når du klikker dig ind på siden med puslespil, kan du i venstre side filtrere din søgning. Det gør det lettere at finde de relevante puslespil til dit barn, for der er jo stor forskel på puslespil til børn alt efter deres aldersgruppe. Derfor anbefaler vi at bruge filteret til at søge efter de bedste puslespil. Søger du efter farverige puslespil til 2 år eller lidt mere udfordrende puslespil til 3 år? Hos BabyGear.dk har vi masser af sjove og lærerige puslespil til de 2 og 3-årige – og også til de helt små og til de store, der er ved at starte i skole. Puslespil til 1 og 2 år har ofte en knop. Knoppen gør det nemt for de små fingre at få fat i brikken og prøve at få den lagt rigtigt på plads. Puslespillene har genkendelige motiver, og vi har også puslespil til børn med lyd. Så spilles der en belønnende lyd, når barnet lægger brikken rigtigt.

Træ puslespil

Træ puslespil er lidt af en klassiker på børneværelset og selvfølgelig også i sortimentet hos BabyGear.dk. I venstre side kan du vælge at filtrere vores sortiment, så du kun ser udvalget af træ puslespil. Det giver et bedre overblik, så du ikke skal kigge alle vores puslespil igennem. Husk at du både kan filtrere på træ puslespil og alder samtidig. En 7-årig er selvfølgelig klar til nogle helt andre træ puslespil end puslespil til 2 år.

Goki puslespil

Goki puslespil er blandt vores populære puslespil til børn. Goki puslespil findes både til de mindste børn og som træ puslespil til 3 år og op. Goki er tysk og laver puslespil i lækker kvalitet med flotte farver og fine motiver. Vælg eksempelvis Goki puslespil med savannens dyr, med brandbiler eller med genkendelige billeder fra en tur hos lægen. Goki puslespil giver anledning til gode snakke med dit barn, mens det leger og lærer.
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.