Legemåtte m. vand fra Infantino - Pat and Play Water Mat

PLAYGRO
Udsolgt
vejl. 138,00 kr.
  104,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Seks sjove, flydende figurer der svømmer rundt i en måtte med vand tilskynder til masser af læring og sjov, når baby klapper på denne farverige måtte. Perfekt til mavetid og leg i højstol, når du kører i en klapvogn og meget mere! Babyer vil elske sig, når figurerne hopper og bevæger sig, når baby slår på måtten.

Beskrivelse

Seks figurer indkapslet i farverig måtte der fyldes med vand Figurerne flyder og bevæger sig som baby flagermus og trykker på måtten Ideel til mave tid aktiviteter, høj stol leg og ude i en klapvogn Fyld selv med vand BPA gratis Egnet fra 3 måneder + 24.80 x 3.80 x 18.70

Specifikationer

Pris 138,00 kr.
Varenummer 10184969
barcode 9321104849694
Mærke Playgro
Materiale Kunststof, Silikone

Anmeldelser

Kunde bedømmelser

Pris
Kvalitet
Godt sanselegetøj
Anmeldelse af Christian Baden
Denne legemåtte er fantastisk! Den holder vandet inde og de små fisk flyder sjovt rundt derinde. Jeg fyldte vand og en lille smule eddike i, og jeg har ikke været nødt til at genopfylde det eller fylde nyt vand i i over 3 måneder. Der er ingen skimmelsvamp eller noget der vokser indeni. Min datter er næsten otte måneder, så sidder hun op, og har ikke længere brug for at træne at ligge på maven som da hun var mindre. Men hun elsker den stadig

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Legemåtte m. vand fra Infantino - Pat and Play Water Mat
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.