Legebakke 2-i-1 m. tablet holder fra Dooky - Backseat travel Tray

DOOKY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Backseat Travel Tray fra Dooky er den ultimative løsning for at gøre bilrejser med børn både mere komfortable og underholdende.

Vi ved, at det kan være en udfordring at rejse med børn, og derfor er Backseat Travel Tray designet til at gøre turen sjovere og mere behagelig for både forældre og børn.

Backseat Travel Tray er din ideelle rejsekammerat.

 

Beskrivelse

Uanset om det er en lang køretur eller en kort tur, gør dette bakkebord rejsen lettere og mere organiseret end nogensinde før.

Det er super nemt at montere Backseat Travel Tray; med en enkel fastgørelse omkring bilens nakkestøtte bliver den siddende fast.

På den måde kan børnene sidde behageligt og nyde deres rejse, mens forældrene ikke behøver at bekymre sig om legetøj og rod, der ligger spredt.

Ikke nok med at Backseat Travel Tray er praktisk, det er også pladsbesparende.

Takket være dets sammenklappelige og kompakte design, kan du nemt opbevare det, når det ikke er i brug. Men det stopper ikke her.

Dette bakkebord har en integreret tabletholder, der gør det muligt for børn at se deres yndlingsfilm eller -serier under rejsen, hvilket gør lange køreture meget sjovere.

Den integrerede bordplade har en justerbar vinkel og en forhøjet kant, hvilket gør den perfekt til alle slags aktiviteter såsom tegning, farvelægning, puslespil og meget mere.

Organiser legetøj og snacks med lethed under rejsen takket være de praktiske rum.

Uanset om det er en køretur på ferie eller bare en tur til butikken, transformerer Backseat Travel Tray bagsædet til et komfortabelt og organiseret område.

Med mål på 30 cm i længden, 35,5 cm i bredden og 4 cm i højden passer bakkebordet perfekt i de fleste biler.

Kommer uden indhold (kun vist til illustration)

Vælg Backseat Travel Tray fra Dooky og nyd en stressfri rejse

Specifikationer

SKU 5128225
Pris 219,00 kr.
Mærke Dooky
barcode 5038278014912
Farve Grå

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Legebakke 2-i-1 m. tablet holder fra Dooky - Backseat travel Tray
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99