LED lampe fra Rice - Colour Changing - Kanin

Flere visninger

LED lampe m. farveskift fra Rice - Kanin (15 cm)

Varenummer:

LAMP-RAB
Kids Color Changing Rabbit LED Lamp fra RICE er en lille lampe, der skifter farver og er udformet som en sød kanin - den bedste ven om natten uanset om det er i egen seng eller ude. Kanin natlampe fr ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
58,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
Produktvideo
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Kids Color Changing Rabbit LED Lamp fra RICE er en lille lampe, der skifter farver og er udformet som en sød kanin - den bedste ven om natten uanset om det er i egen seng eller ude. Kanin natlampe fra Rice giver et rigtigt hyggeligt nattelys og kan skifte farve.

Rice natlampe med LED lys der ikke bliver varm og med en stor tænd- og sluk knap, så vågner barnet om natten, kan det enten selv tænde for lampen og falde til ro - eller du kan gøre det og skabe en hyggelig ramme på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst.

Længde: 10 cm. Bredde: 7 cm. Højde: 15 cm.
Yderligere information

DetaljerRICE er dansk design i høj kvalitet med et bredt sortiment indenfor indretning, opbevaring og ting til børn. RICE produkter er designet og udviklet i Danmark og produceret i tredje verdens lande med respekt for lokal befolkningen.

RICE bruger ikke børnearbejde og garanterer ordentlig behandling af deres medarbejdere og ikke udsættes for diskrimination, racisme racistisk eller lign. Rice har en SA8000 certifikation, som er en garanti for moralsk og social ansvarlig produktion.

Yderligere informationVarenummer LAMP-RAB
Mærke RICE


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Regnsæt fra Mikk-Line i Tea Rose

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet