Lammeskind m. udgang til seler fra Kaiser - Natur

- Fri Fragt over 198,-
Dejlig blødt lammeskind fra det tyske kvalitetsmærke Kaiser til brug i barnevogn, klapvogn, autostol eller som blødt 'lege' underlag (evt. med stofble over). Lammetæppe i 100% voksbehandlet lammeskind, der er åndbart samt temperatur- og fugtregulerende, og som sikrer, at dit barn holder en stabil temperatur. Det kan være svært at vide, om børn bliver afkølede, når de sidder stille i klapvogn eller ligger i barnevognen og det er koldt udenfor. Lammeskind er en meget populær løsning til klapvogn, autostol eller liften, da det giver en effektiv, blød og varm isolering af bunden af barnevognen eller sædet i klapvognen. Lammeskindet fra Kaiser har 8 udgange til seler og kan anvendes i autostol gruppe 0, i klapvogne, babyjoggere og autostol. NB! Lammeskindet kommer i 2 modeller: MED 2 indsyninger i siden, så det nemmere 'bukker' til brug i klapvogn eller autostol, eller UDEN indsyninger, hvis lammeskindet som udgangspunkt skal anvendes som fladt underlag. Begge modeller kan dog sagtens bruges til alle formål og er ellers identiske.
  • Universal lammeskind fra Kaiser - Natur (gul)
  • Lammeskind i 100% lammeuld der er åndbart samt temperatur- og fugtregulerende
  • Lammeskind er et naturprodukt så ingen lammeskind er 100% ens
  • Lammeskind fra Kaiser der er syet som patchwork
  • Lammeskindet fra Kaiser er vaskbart ved 30 grader - det anbefales at anvende Joha uldvaskemiddel med Lanolin
  • Lammeskind der hjælper dit barn med at holde en stabil kropstemperatur
  • Lammeskindet fra Kaiser har otte udgange til seler og kan desuden fastgøres med bindebånd øverst

Beskrivelse

Det anbefales at bruge lammeskindet til transport uden for. Undgå at anvende det som liggeunderlag under søvn inden døre. Til længere ture i bilen - hvor bilen bliver varm - anbefales det ikke anvende lammeskindet til babyer under 1 år, men det kan være et alternativ til flyverdragt i bilen. Børn kan sove ude, sål ænge det er varmere end minus 10 grader. Husk at små børn ikke mærker, når de fryser. Du kan derfor ikke forvente at dit barn vil begynde at græde, hvis det får det for koldt. Barnet skal være varmt, men aldrig svedigt. Dette mærker man bedst i barnets nakke og på brystet

Specifikationer

Pris 398,00 kr.
SKU 6600_
Mærke Kaiser
Vaskeanvisning Kan vaskes ved 30 grader. Det anbefales at der anvendes uldvaskemiddel med Lanolin (som uldvaskemiddel fra Joha)