Lammeskind m. udgang til seler fra Kaiser - Antracit

KAISER
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Dejlig blødt lammeskind fra det tyske kvalitetsmærke Kaiser til brug i barnevogn, klapvogn, autostol eller som blødt 'lege' underlag (evt. med stofble over). Lammetæppe i 100% voksbehandlet lammeskind, der er åndbart samt temperatur- og fugtregulerende, og som sikrer, at dit barn holder en stabil temperatur. Det kan være svært at vide, om børn bliver afkølede, når de sidder stille i klapvogn eller ligger i barnevognen og det er koldt udenfor. Lammeskind er en meget populær løsning til klapvogn, autostol eller liften, da det giver en effektiv, blød og varm isolering af bunden af barnevognen eller sædet i klapvognen. Lammeskindet fra Kaiser har 8 udgange til seler og kan anvendes i autostol gruppe 0, i klapvogne, babyjoggere og autostol. NB! Lammeskindet kommer i 2 modeller: MED 2 indsyninger i siden, så det nemmere 'bukker' til brug i klapvogn eller autostol, eller UDEN indsyninger, hvis lammeskindet som udgangspunkt skal anvendes som fladt underlag. Begge modeller kan dog sagtens bruges til alle formål og er ellers identiske.
  • Universal lammeskind fra Kaiser - Antracit
  • Lammeskind i 100% lammeuld der er åndbart samt temperatur- og fugtregulerende
  • Lammeskind er et naturprodukt så ingen lammeskind er 100% ens
  • Lammeskind fra Kaiser der er syet som patchwork
  • Lammeskindet fra Kaiser er vaskbart ved 30 grader - det anbefales at anvende Joha uldvaskemiddel med Lanolin
  • Lammeskind der hjælper dit barn med at holde en stabil kropstemperatur
  • Lammeskindet fra Kaiser har otte udgange til seler og kan desuden fastgøres med bindebånd øverst
Beskrivelse
Det anbefales at bruge lammeskindet til transport uden for. Undgå at anvende det som liggeunderlag under søvn inden døre. Til længere ture i bilen - hvor bilen bliver varm - anbefales det ikke anvende lammeskindet til babyer under 1 år, men det kan være et alternativ til flyverdragt i bilen. Børn kan sove ude, sål ænge det er varmere end minus 10 grader. Husk at små børn ikke mærker, når de fryser. Du kan derfor ikke forvente at dit barn vil begynde at græde, hvis det får det for koldt. Barnet skal være varmt, men aldrig svedigt. Dette mærker man bedst i barnets nakke og på brystet
Specifikationer
Pris 398,00 kr.
SKU 4011863_
Mærke Kaiser
Vaskeanvisning Kan vaskes ved 30 grader. Det anbefales at der anvendes uldvaskemiddel med Lanolin (som uldvaskemiddel fra Joha)
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Lammeskind m. udgang til seler fra Kaiser - Antracit
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.