Kravlegård - IDA-MARIE - Hoppekids 91 x 85 cm (hvid)

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Kravlegård fra Hoppekids - IDA-MARIE - er en praktisk og klassisk kravlegård i hvidmalet fyrretræ med pæne og sikre runde tremmer der kan indstilles i 3 højder. En kravlegård giver sikkerhed for både forældre og barn: den lille baby kan ligge skærmet og få ro og fred fra husdyr og evt. større nysgerrige børn, hvis der er brug for det. Det mere mobile barn beskyttes mod farlige eventyr, hvis voksne må forlade rummet - og det kan give dig lidt mere ro i sindet, hvis du må forlade rummet. IDA-MARIE kravlegård fra Hoppekids i smarte design med hæve-sænke bund, hvor du kan indstille bunden i tre forskellige højder, så denne kravlegård kan udvikle sig med barnet: Når baby er lille kan du hæve bunden, så det er nemt at tage den lille op - og samtidig skåne din ryg og giver god mulighed for kontakt og nærhed. Når baby bliver mere mobil, kan du sænke bunden så du er sikker på, at den lille bliver i kravlegården, hvis du er nødt til at forlade rummet - det giver tryghed for jer begge. IDA-MARIE kravlegård fra Hoppekids er sikker : Bunden er lavet, så din baby er sikret mod træk og kulde fra gulvet. De pæne runde tremmer sikrer, at barnet ikke slår hovedet mod noget kantet eller skarpt, mens han/hun leger i kravlegården. Samlet set er IDA-MARIE kravlegård fra Hoppekids en rigtig god og praktisk kravlegård fra - til en rigtig god pris! Kommer uden tilbehør
  • Mål: Bredde: 91 cm - Højde: 71 cm - Dybde: 85 cm
  • Når bunden er højst oppe (3. position) er der 33 cm fra bund til top
  • Materiale: FSC certificeret langsomt voksende fyrretræ / MDF (gavle i MDF)
  • Standarder: DS/EN 1130 - EN 71 for lak
  • Vandbaseret lak (TÜV certificeret)
Beskrivelse

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU 36-4053-32-000
Pris 1.399,00 kr.
Mærke Hoppekids
barcode 5706558002514
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 2 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kravlegård - IDA-MARIE - Hoppekids 91 x 85 cm (hvid)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.