Altid Gratis Fragt | Afsendes idag | Returfrist 10. jaunuar

Kravlegård - IDA - Hoppekids 91 x 85 cm (hvid)

999,00 kr
Kun 1 tilbage
Lagervare - afsendes i dag kl 16
SKU
36-4053-32-000
Kravlegård fra Hoppekids - IDA - er en praktisk og klassisk kravlegård i hvidmalet fyrretræ med pæne og sikre runde tremmer der kan indstilles i 3 højder. En kravlegård giver sikkerhed for både forældre og barn: den lille baby kan ligge skærmet og få ro og fred fra husdyr og evt. større nysgerrige børn, hvis der er brug for det. Det mere mobile barn beskyttes mod farlige eventyr, hvis voksne må forlade rummet - og det kan give dig lidt mere ro i sindet, hvis du må forlade rummet. IDA kravlegård fra Hoppekids i smarte design med hæve-sænke bund, hvor du kan indstille bunden i tre forskellige højder, så denne kravlegård kan udvikle sig med barnet: Når baby er lille kan du hæve bunden, så det er nemt at tage den lille op - og samtidig skåne din ryg og giver god mulighed for kontakt og nærhed. Når baby bliver mere mobil, kan du sænke bunden så du er sikker på, at den lille bliver i kravlegården, hvis du er nødt til at forlade rummet - det giver tryghed for jer begge. IDA kravlegård fra Hoppekids er sikker : Bunden er lavet, så din baby er sikret mod træk og kulde fra gulvet. De pæne runde tremmer sikrer, at barnet ikke slår hovedet mod noget kantet eller skarpt, mens han/hun leger i kravlegården. Samlet set er Ida kravlegård fra Hoppekids en rigtig god og praktisk kravlegård fra - til en rigtig god pris! Kommer uden tilbehør
  • Mål: Bredde: 91 cm - Højde: 71 cm - Dybde: 85 cm
  • Når bunden er højst oppe (3. position) er der 33 cm fra bund til top
  • Materiale: FSC certificeret langsomt voksende fyrretræ / MDF (gavle i MDF)
  • Standarder: DS/EN 1130 - EN 71 for lak
  • Svanemærket - sikker med ren samvittighed
  • Miljøvenlig vandbaseret lak (TÜV certificeret)

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU36-4053-32-000
MærkeHoppekids
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kravlegård - IDA - Hoppekids 91 x 85 cm (hvid)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.