Kørepose m. lammeskind - 3i1 - Kaiser Sheepy - Antracit

Flere visninger

Kørepose m. lammeskind - 3i1 - Kaiser Sheepy - Sort

Varenummer:

6571125
Kørepose Sheepy fra Kaiser med naturfarvet lammeskind der kan tages ud. På den måde kan Sheepy klapvognsposen fra Kaiser bruges på 3 måder: kørepose og lammeskind sammen, når det er rigtig kold ......Læs mere om produktet

Midlertidig udsolgt

Lagerstatus: Midlertidig udsolgt
Pris
Altid fri fragt
1.198,00 kr

Andre kiggede på:
Produktvideo
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Kørepose Sheepy fra Kaiser med naturfarvet lammeskind der kan tages ud. På den måde kan Sheepy klapvognsposen fra Kaiser bruges på 3 måder: kørepose og lammeskind sammen, når det er rigtig koldt, kørepose uden lammeskind, når det er mindre koldt, og lammeskindet for sig selv, som indlæg i klapvogn og autostol, når der ikke er brug for en kørepose.

Blød og varm klapvognspose med fleecefoer fra det tyske kvalitetsmærke Kaiser. Sheepy klapvognspose er i vind- og vandafvisende techno/struktur nylon og foret med blød fleece. Klapvognsposen har refleks striber i fodenden og 6 udgange seler, så barnet kan sikres i klapvognen inde i køreposen. Køreposen fra Kaiser sidder godt fast i klapvognen, da der er anti-glid belægning på bagsiden og den kan fastgøres til klapvognen. Lynlåsen er skjult, hvilket giver ekstra beskyttelse mod vinden og er både behageligt og mere sikkert for hagen.

Sheepy kan rynkes sammen ved hovedet - mumie-form - så der ikke kommer kold luft ned til barnet; skønt på kolde og blæsende dage.

Klapvognsposen kan lynes helt op ved hjælp af kraftig lynlås og den nederste del kan lynes af, hvilket kan give ekstra længde og er rart, hvis barnet har meget snavsede eller våde støvler. Klapvognsposen fra Kaiser kan åbnes i fodenden, hvis barnet har beskidte fødder eller er ved at være for lang til køreposen. Det gør Sheepy nem at holde og anvendelig i lang tid.

  • Vind og vandtæt kørepose med super blødt fleece foer og udtageligt lammeskind (løssalg: kr. 398)

  • Kørepose med refleks striber i bunden

  • Fodenden har smudsafvisende belægning og kan lynes helt af

  • Køreposen har antidglid belægning på bagsiden og kan fastgøres klapvognen

  • Klapvognsposen egner til børn i alderen 0 - 3 år

  • Sheepy m. lammeskind holder dit barn behageligt varmt indtil minus 10 grader

Yderligere information

DetaljerTyske Kaiser har i over 30 år prisvindende produkter til børn, der lever op til den højeste standard for sikkerhed.

Med en kørepose fra Kaiser får du en rigtig lækker kørepose til en rigtig god pris. Kaiser køreposer er nogle af de mest anvendte køreposer i Tyskland

Yderligere informationVarenummer 6571125
Mærke Kaiser
Vaskeanvisning Vaskes ved 40 grader (må ikke stryges, klorbleges, tørretumbles eller centrifugeres)
Model Nej


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer