ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Ulddragt fra Mikk-Line - New Grey

Se alle Køredragter

Fra 399,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
50005-916
Uld køredragt fra Mikk-Line i ultra bløde merino uld og med praktisk lang lynlås der går langt ned langs det ene bene og som gør det nemt at få denne ulddragt fra Mikk-Line af opg på. Mikk-Line uld dragten er perfekt til en lur i barnevognen i den kolde tid, en tur i autostolen eller bare når man er ude og vejret er ustabilt. Mikk-Line uld dragt med fødder og luffer med ombuk: man bøjer lommen rundt som sidder fast på dragten ved hænder og fødder. Denne uld dragt er perfekt som yderste lag i f.eks. barnevognen i overgangs sæsonen, hvor man godt kan være i tvivl om, om barnet er klædt varmt nok på.
  • Uld heldragten hjælper dit barn med at holde en stabil kropstemperatur; dit barn holder varmen uden at blive for varm!
  • Rul den nyvaskede heldragt i et tørt håndklæde (håndvaskes m. uldvaskemiddel) så er den næsten tør
Mikk-Line ultra bløde Woolwear er fremstillet af 90% Merino uld, kradser ikke, giver god isolering, er åndbar og kan maskinvaskes på uld program (se vaskeanvisning for yderligere). YKK lynlåse samt behageligt kantbånd af blødt bomuld har ydermere gjort Mikk-Line Woolwear til et populært valg. Materiale: 90% merino uld - 10% polyester
Specifikationer
SKU50005-916
MærkeMikk-Line
VaskeanvisningHåndvaskes ved 30 grader med uldvaskemiddel
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ulddragt fra Mikk-Line - New Grey
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.