Køredragt i uld fra Mikk-Line - Grå

- Fri Fragt over 198,-
Uld køredragt fra Mikk-Line i 90% uld og 10% polyester. med lynlås, som gør det nemt at få denne ulddragt fra Mikk-Line på. Mikk-Line uld dragten er perfekt til en lur i barnevognen i den kolde tid, en tur i autostolen eller bare når man er ude og vejret er ustabilt. Mikk-Line uld dragt med fødder og luffer med ombuk: man bøjer lommen rundt som sidder fast på dragten ved hænder og fødder. Denne uld dragt er perfekt som yderste lag i f.eks. barnevognen i overgangs sæsonen, hvor man godt kan være i tvivl om, om barnet er klædt varmt nok på.
  • Uld heldragten hjælper dit barn med at holde en stabil kropstemperatur; dit barn holder varmen uden at blive for varm!
  • Rul den nyvaskede heldragt i et tørt håndklæde (håndvaskes m. uldvaskemiddel) så er den næsten tør

Beskrivelse

I mere end 20 år har Mikk-Line skabt Outerwear, hvor både design, funktionalitet og materialer er tilpasset de mange krav til aktive børn. Vi har forskellige produktlinjer, som f.eks. Oxford serien, Rainwear, Fleecewear, Thermowear, Nylonwear, Soft Shell Wear, Swimwear og et bredt sortiment af forskelligt tilbehør. Når du vælger Mikk-Line, er du garanteret funktionelt, høj kvalitets udendørs beklædning, som er udviklet omhyggeligt til at dække dit barns behov igennem alle 4 sæsoner.

Specifikationer

SKU 2101-916
Mærke Mikk-Line
Vaskeanvisning Håndvaskes ved 30 grader med uldvaskemiddel