Kop fra Sebra - Tastii Teeny Toes

SEBRA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 49,00 kr.
  37,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Gør Drikkepauser Magiske med Teeny Toes Babykop - Med Kunstneriske Dyr!

Sødeste babykop fra Sebras tema "Teeny Toes" - en fortælling om glæden ved at bruge kroppen og udtrykke sig gennem hop, dans og leg, uanset forudsætninger.

✓ Designet til Små Hænder

Denne charmerende babykop er specielt designet til små hænder. Med en højde på 8,5 cm er den perfekt til de små og hjælper dem med at udvikle selvstændighed ved drikkepauser. Koppen er let at holde og skaber en positiv drikkeoplevelse for dit barn.

Beskrivelse

✓ Tre Kunstneriske Dyr - Kaninen, Musen og Katten

På siden af koppen finder du de tre kunstneriske dyr fra Teeny Toes-temaet: kaninen, musen og katten. Disse dyrevenner danser smukt afsted og tilføjer en ekstra dimension af glæde og fantasi til drikkepauserne. Dette er den slags detaljer, der kan inspirere barnet til at udforske verden omkring dem.

✓ Holdbarhed og Praktik

Babykoppen er lavet af holdbart PP-materiale, der har udseendet af porcelæn, men samtidig er stærkt og holdbart. Den er fødevaregodkendt og kan tåle mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine, hvilket gør det til en praktisk løsning til travle forældre. Og lad os ikke glemme, at denne kop kan klare en tur på gulvet uden problemer!

✓ En Del af Tastii Spiseserien

Babykoppen er en del af Sebras dansk designede spiseserie, Tastii. Denne robuste serie omfatter også skål, tallerken, ruminddelt tallerken, spisesæt og kop - alle dekoreret med de elskelige dyr fra enten Busy Builders eller Teeny Toes.

Mål:

Højde: 8,5 cm
Længde: 7 cm
Bredde: 7 cm
Diameter: 7 cm

Anbefalet alder: Fra 4 måneder og opefter.

Fødevare godkendt
Tåler opvaskemaskine
Tåler ikke mikrobølgeovn
Tåler fryser
Kun til servering
Maks. 100°C / Min. -18°C

Specifikationer

Varenummer 700920014
Pris 49,00 kr.
Mærke Sebra
barcode 5704680067531

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kop fra Sebra - Tastii Teeny Toes
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.