Køleelementer fra Yumbox (4-pak)

YUMBOX
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  128,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Yumbox Ice Packs holder madpakken kølig og frisk. Slanke og lette, Yumbox Gelato køleelementer er perfekte til hverdagsbrug; hvert køleelement måler 14.5 x 10.2 x 7.1 cm

Indeholder 1 sæt med 4 genanvendelige, giftfri, BPA-fri køleelementer; i alt 4 køleelementer.
Holder maden kølig og frisk i 4-6 timer. Brug to eller flere til forlænget afkølingstid.
Er ikke designet til at passe nede i selve madkassen

Beskrivelse

Yumbox laver farverige og praktiske madkasser. De har en praktisk indsats og låg med silikonefuger, så maden kan inddeles i sektioner, uden at komme i kontakt med andre madvarer. Madkasserne er 100% kemifri og nemme at betjene, selv for små børn.

Historien om Yumbox
Yumbox er skabt af to mødre med en stor passion for sunde og varierede madpakker til deres børn. Inspirationen kom fra frokosten i børnenes skole. Her fik alle børn en sund, varieret, næringsrig og smagfuld sammensætning af frokosten. Det skabte ønsket om at skabe en innovativ madkasse, hvor det er nemt at sammensætte lækre og sunde madpakker til børn.

Yumbox er 100% kemifri og meget praktisk. Inde i madkassen er en bakke, der er inddelt i forskellige rum. I låget er en silikoneindsats, som passer ned i bakken, så alle madvarer er indkapslet uden risiko for at madvarerne blander sig. Inddelingen giver mulighed for at servere en sund og varieret madpakke inddelt i afstemte portioner.

Børn kan lide Yumbox madkasserne af flere grunde. De kommer i et væld af smukke farver. De er nemme at bruge for små hænder. Det gør det sjovt at fylde madkassen, og dit barn kan derfor involveres i at smøre madpakker.

Specifikationer

Varenummer I-201802-4
Pris 128,00 kr.
Mærke Yumbox
barcode 852736007606
Farve Sort

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Køleelementer fra Yumbox (4-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.