Køjeseng ECO Dream modul Fra Hoppekids (200 cm)

Udsolgt
- Fri Fragt over 198,-
Køjeseng sengemodul giver mulighed for at ombygge Sofaseng eller ECO Dream Seng fra Hoppekids til en etageseng. Udvidelsesmodulet kommer i hvidlakeret fyr. Der medfølger stige, lamelbund samt sengehest med udvidelsen.
  • Udvidelsesmodul med stige, lamelbund og sengehest
  • Passer til modulbasert ECO Dream seng samt sofaseng fra Hoppekids på 200 cm
  • FSC® certificeret hvidlakeret massivt fyrretræ
  • Godstykkelse: hjørner: 52 mm, sider: 25 mm
  • Stigen i modulet kan placeres i højre eller venstre side af sengen
  • Sikkerhedsgodkendt: EN 747
  • Evt. Tekstiler, madrasser, puder, skuffer og andet tilbehør på billedet medfølger ikke, men kan tilkøbes

Beskrivelse

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.


Specifikationer

SKU 36-1042-32-09A
Pris 2.200,00 kr.
Mærke Hoppekids
barcode 5706558001098
Mål 200
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år