Køletaske - Cool It™ fra Diono

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Perfekt køletaske til turen - Cool It fra Diono. Flaskeholder med 2 lag termo foer, der holder flasken kold selv i varmt vejr - og længere end de fleste andre termo flaskeholdere. Termo tasken er ekstra høj og passer til de fleste sutteflasker, drikkekopper og drikkeflasker (33 ml.). Køletasken kan fastgøres til styret med to velcrostropper. Termotasken har to lommer og en nøglering, så du har styr på nøgler og tegnebog, mens flaskeholderen sidder på klapvognen. Så har du alt det vigtigste ved hånden.
  • Køletaske til flasker - Cool It fra Diono
  • Passer til de fleste sutteflasker, drikkekopper og drikkeflasker (33 ml.)
  • Termoflaske med 2 lag termo foer der holder flasken koldt selv i varmt vejr
  • Køle tasken er vandtæt - undgå lækage
  • Køletasken har sidelomme med lynlås
  • Termotasken fastgøres til styret med velcro stropper - perfekt til turen
Beskrivelse
Termo flaske til flasker fra Sunshine Kids - Cool It. Køletasken holder flasken hold i flere timer selv når det er varmt. Perfekt til turen da termoflasken kan fastgøres til styret og køle tasken har lommer til penge og småting og nøglering til nøgler.
Specifikationer
Pris 79,00 kr.
Mærke Diono
SKU 677726104253
barcode 677726104253
Motiv Flaskeholder
Farve Sort_1
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Køletaske - Cool It™ fra Diono
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.