ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Knæstrømpe i uld fra Melton - Superwash - Mørk gråmeleret

Se alle Strømper

Udsolgt
SKU
670020-180-
Melton knæstrømper i uld i super let og elastisk kvalitet i lækker og fin superwash uld, som er gode at have på i støvler og hjemmesko. Praktisk knæstrømpe der går langt op til knæet og dermed ikke ryger ned. Uldstømpe i flot mørke gråmeleret farve i super god og holdbar kvalitet, der holder vask og brug i lang tid og sidder godt på foden. Uld strømper der er nemme at have på i skoene. 75% uld og 25% polyamid. Kan maskinvaskes ved 40 grader (uldvaskemiddel anbefales).
  • Super varme og bløde knæstrømper i uld fra Melton
  • Uld sokker fra Melton der er dejligt bløde og ikke kradser
  • Uldstrømper fra Melton der sikrer en konstant kropstemperatur
  • Uldsokker holder føderne dejligt varme og transporterer sveden væk
Melton er kendt for at lave strømper med god pasform, stor holdbarned og slidstyrke og høj farveægthed. De flotte farver har således en høj holdbarhed som er opnået ved at indfarve det garn, der benyttes til al Melton strik. Farverne holder derfor vask efter vask. Melton strømper er børnestrømper i god kvalitet og flot design Melton strømper er lavet af kvalitets garn (Öko-Tex) med et højt inhold af bomuld og naturlige fibre. Melton strømper er derfor særdeles komfortable. Samtidig er Melton kendt for at lave strømper i lækre og moderigtige farver, samt opfindsomme mønstrer og flotte farver.
Ulden tilpasser sig temperaturen på en naturlig måde og kan bruge hele året rundt - både når det er varmt og koldt! Uld holder på varmen, når det er koldt, og sikrer en behagelig kølig fornemmelse på en varm sommer dag. Uldtøj sikrer kroppens naturlige temperatur og transporterer fugten ud i uldens yderste lag. Uldens unikke egenskaber er derfor gavnlige både sommer og vinter
Specifikationer
SKU670020-180-
MærkeMelton
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Knæstrømpe i uld fra Melton - Superwash - Mørk gråmeleret
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.