Kastagnetter i træ fra I'm Toy - Blå flodhest

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Kastagnetter i træ med motiv af sød blå flodhest. Sjove små kastagnetter i træ fra I'm Toy, der kan anvendes i sang, leg eller dans. Kastagnetter er motorisk udviklende legetøj som stimulerer finmotorikken og fingerfærdighederne Måler ca. 6,5 x 8 cm. Trælegetøj fra I'm Toy er udført i den fineste trækvalitet; udført i lækkert og solidt gummi-træ fra plantager, der genplantes. Ispinde sæt i træ fra I'm Toy er god træning af barnets hånd-øje koordination, når ispindene skal placeres - og sjovt - og pænt - legetøj til både små og større børn
Beskrivelse
I'm Toy lever op til EU standard EN 71 i både produktion og tests. I´m Toy er en multi-funktionel serie af legetøj til både små og store børn. Alle produkterne er udført i gummitræ af fineste kvalitet. Produkterne er meget lærerige og farverige, så alle sanser stimuleres. Produkterne har en høj legeværdi. Produkterne og emballagen er meget miljøvenligt, da der kun benyttes naturlige materialer og træer fra plantager, der genplantes.
Specifikationer
SKU 885071402067_bla
Pris 50,00 kr.
Mærke Im Toy
barcode 885071402067_bla
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 2 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kastagnetter i træ fra I'm Toy - Blå flodhest
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.