Jakke fra Spotty Otter® - Skaljakke/Regnjakke (10.000mm vandsøjletryk) - Blå

SPOTTY OTTER
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Spotty Otter® overtøj til børn er ganske enkelt noget af det ultimativt bedste overtøj til børn man kan få. Her taler vi teknisk overtøj i absolut bedste kvalitet, som ikke kun giver ultimativ beskyttelse mod regn og vind, men også er i lækkert sporty design. Hvis du kan lide The North Face®, kan du også lide Spotty Otter®. Skaljakken / Fritidsjakken fra Spotty Otter® kan bruges hele året rundt. I de kolde måneder giver du blot dit barn en varm fleece under. Skal jakke fra Spotty Otter® i særdeles stærkt og slidstærkt materiale, der er meget åndbart, vindtæt og vandtæt (>10.000mm) og med limede sømme. Jakken kan justeres med velcro ved håndledene, så vand, sne og kold luft holdes effektivt ude og har et et væld af praktiske detaljer. Jakken fra Spotty Otter® har reflekssømme og refleksmateriale i Spotty Otter® logoet , så dit barn bliver set i mørket forfra og bagfra.
 • Skaljakke / Regnjakke fra Spotty Otter® - Blå og Antracit
 • Engelske Spotty Otter® specialiserer sig i teknisk og funktionelt overtøj til børn
 • Jakke i slidstærkt og robust materiale der kan bruges hele året
 • Med denne skaljakke har du både regnjakke og almindelig jakke i én
 • Meget åndbar, vindtæt og vandtæt (>10,000mm) med vandafvisende coating
 • Yderst: 148g/m2 100% robust og slidstærk nylon materiale
 • Inderst: 100% nylon og 100% polyester foring der er åndbar og fugttransporterende
 • Spotty Otter® jakken har limede sømme og velcro lukning ved håndledet
 • Spotty Otter® jakken har vandtæt YKK lynlås og indbyggede reflekser
 • Kombiner med Spotty Otter® overtræksbukser og få et perfekt regnsæt / outdoor sæt
 • Spotty Otter® jakken kan vaskes i maskine - se anvisning nedenfor

Beskrivelse

Engelske Spotty Otter® er kendt for at lave overtøj efter layer (lag-på-lag) princippet tøj til børn - og kun til børn - i absolut højeste kvalitet. Derfor er de bare rigtig gode til det. Det er top-notch outdoor gear i virkelig lækkert og cool design, udviklet efter parolen ''High on Function. High on Fun". Spotty Otter® laver overtøj i den høje kvalitet, man kan forvente af high performance overtøj - meget vandtæt og meget åndbart og med limede sømme.

Specifikationer

SKU spotty_jakke_blaa
Mærke Spotty Otter
Vaskeanvisning Følg vaskeanvisningen nøje for at beskytte tøjet bedst muligt, så det bevarer sine tekniske egenskaber. Ofte kan en karklud klare meget, men skal tøjet vaskes, så vask det ALDRIG med skyllemiddel og helst i sæbespåner eller et special vaskemiddel
Køn Dreng
Materiale Kunststof

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Jakke fra Spotty Otter® - Skaljakke/Regnjakke (10.000mm vandsøjletryk) - Blå
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.