Interaktiv stofbog fra Taf Toys - Hvor er Joey

TAF TOYS
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 134,00 kr.
  101,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

TAF Hvor er Joey bogen er mere end bare en bog - den er en interaktiv legekammerat, der knytter bånd mellem forældre og baby, hvad enten det er under putningen eller på farten. Med sin sjove, bløde struktur og farverige design fra Koala Daydream-kollektionen vil denne bog hurtigt blive en favorit for både dig og din baby.

Bogen følger Koala Kimmy i hendes søgen efter sin baby, Joey - en søgen, der vil få dit barn til at grine, når det opdager, at Joey har været i lommen hele tiden! Denne bog er fyldt med interaktive, bløde sider og lyse farver, som inviterer din baby til at udforske og opdage nye ting.

Men det er ikke kun sjov og leg. De forskellige teksturer og knitrelyde i 'TAF Hvor er Joey bogen' stimulerer din babys sanser og udvikler finmotorikken, mens de forskellige titte-bøh-flapper inviterer til interaktion og leg. Og det stopper ikke der: bogen er nem at tage med, takket være den praktiske ring, der kan klikkes fast på klapvognen eller sættes på din taske. Så uanset hvor du og din baby er på vej hen, vil 'TAF Hvor er Joey bogen' altid være klar til at holde dit barn glad og aktiveret. Fra 6 mdr.

Gør læsning til en sjov, interaktiv og lærerig oplevelse med TAF Hvor er Joey bogen!

Beskrivelse

Fra 0 mdr. og op.

16x16x3 CM

Specifikationer

SKU 259-12595
Pris 134,00 kr.
Mærke Taf Toys
barcode 605566125954
Køn Unisex

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Interaktiv stofbog fra Taf Toys - Hvor er Joey
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.