ClickCease

Indlæg til ble bukser fra Splash About (25 stk)

Se alle Blebadebukser

39,00 kr.
På vej til lageret - forventet den 22/10/21
SKU
NL25
Splash About® er det førende mærke i UK indenfor badetøj til børn, da de laver badetøj, der er både lækkert og funktionelt. Disse indlæg til ble bukser (der kommer inden i ble badebukserne fra Splash About) er en god idé af flere grunde:
 • Du beskytter miljøet, da du skal vaske mindre.
 • De er en yderligere sikkerhedsforanstaltning mod lækage (selv om ble badebukserne fra Splash About med garanti holder tæt).
 • De er med til at holde ble badebukserne pæne og helt rene, da de ikke må vaskes ved mere end 40 grader.
 • Ved at bruge indlæg og blebukser, har du mere 'styr på sagerne', hvis barnet har lavet afføring i ble badebukserne; ble badebukserne sidder helt tæt, så det kan potentielt være en omstændelig omgang at få dem af, hvis de skulle være fyldt med afføring. Splash About arbejder med en 3-trins raket indenfor ble badebukser og babysvømning: 1. 25 biologisk nedbrydelige én-gangs indlæg, der kan skyldes ud i toilettet efter brug - kan også bruges sammen med almindelige bleer. 2. Fine bløde ble bukser i bomuld der knappes op. Her lægger du et indlæg i. 3. Ble badebukser Happy Nappy, der holder helt tæt. Kommer uden på ble bukserne. Derfor, selvom ble badebukserne fra Splash About med garanti holder tæt og kan bruges alene, så er indlæg og blebukser med til at holde dem rene og pæne - og det gør måske skiftesituationen lidt nemmere for dig! Indlæg kommer med 25 stk. i en pakke. Kids on the go - go swimming.
 • Splash About er ikke uden grund det førende mærke i UK indenfor badetøj til børn. Designerne har en samlet erfaring på mere end 38 år inden for design af svømmetøj til børns i forhold til funktionalitet og design. Begge har et indgående kendskab til materialer og opdrift teknologi, sikkerhedsstandarder og børns behov. Splash About designerne har udviklet prisbelønnede produkter, der har påvirket børnenes svømme oplevelse. Splash About arbejder tæt sammen med de bedste baby svømme lærere i UK for at sikre at designet opfylder de skiftende krav.
  Specifikationer
  Pris39,00 kr.
  SKUNL25
  MærkeSplash About
  VaskeanvisningBruges kun en gang
  StørrelseOne size
  Alder0 mdr, 1 mdr, 2 mdr, 3 mdr, 4 mdr, 5 mdr, 1 år
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Indlæg til ble bukser fra Splash About (25 stk)
  Din bedømmelse
   
   
  Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.