Drikkeflasker

Her på siden finder du et bredt udvalg af drikkeflasker og drikkedunke til hele familien. Vi har drikkeflasker fra populære brands såsom Sistema, Monbento, Ergobag, Blafre og mange, mange flere, hvor der absolut ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Drikkeflaskerne bør rengøres regelmæssigt, da der hurtigt ophobes en stor mængde bakterier ved åbningen, flaskerne kan dog gå i opvaskemaskinen og udskiller ingen farlige stoffer. Vores udvalg af drikkeflasker og drikkedunke fås i mange varianter i forskellige farver, former og med forskellige og velkendte motiver. Bestiller du inden kl. 16, sender vi allerede i dag, og du får naturligvis altid Fri Fragt.
Special Price 112,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Special Price 97,00 kr. Regular Price 129,00 kr.
Special Price 134,00 kr. Regular Price 179,00 kr.
Special Price 112,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Special Price 127,00 kr. Regular Price 169,00 kr.
Special Price 112,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Special Price 112,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Special Price 71,00 kr. Regular Price 94,00 kr.
Special Price 119,00 kr. Regular Price 159,00 kr.
Special Price 74,00 kr. Regular Price 99,00 kr.
Special Price 60,00 kr. Regular Price 80,00 kr.
Special Price 33,00 kr. Regular Price 44,00 kr.
Special Price 90,00 kr. Regular Price 128,00 kr.
Special Price 74,00 kr. Regular Price 99,00 kr.
Special Price 119,00 kr. Regular Price 159,00 kr.
Special Price 119,00 kr. Regular Price 159,00 kr.
Special Price 142,00 kr. Regular Price 189,00 kr.
Special Price 142,00 kr. Regular Price 189,00 kr.
Special Price 142,00 kr. Regular Price 189,00 kr.
Special Price 152,00 kr. Regular Price 190,00 kr.
Special Price 142,00 kr. Regular Price 189,00 kr.
Special Price 119,00 kr. Regular Price 199,00 kr.
Special Price 149,00 kr. Regular Price 198,00 kr.
Special Price 209,00 kr. Regular Price 279,00 kr.
Special Price 247,00 kr. Regular Price 329,00 kr.
Special Price 209,00 kr. Regular Price 279,00 kr.
Special Price 209,00 kr. Regular Price 279,00 kr.
Special Price 247,00 kr. Regular Price 329,00 kr.
Special Price 209,00 kr. Regular Price 279,00 kr.
Special Price 132,00 kr. Regular Price 189,00 kr.

1. Hvorfor er drikkeflasker vigtige for børn?

At holde sig hydreret er essentielt for alle, men det er særligt vigtigt for børn. Børns kroppe består af en større mængde vand end voksnes, og de har en større risiko for at blive dehydreret. En drikkeflaske er en nem og bekvem måde for dit barn at få den nødvendige mængde vand i løbet af dagen.

Drikkeflasker til børn kan også bidrage til at reducere affald fra engangsplastflasker, hvilket er godt for miljøet. Desuden hjælper det med at lære børnene gode vaner og skabe en sund livsstil fra en tidlig alder.

2. Forskellige typer af drikkeflasker

Der er mange forskellige typer af drikkeflasker at vælge imellem, og det er vigtigt at vælge den rigtige type til dit barns behov. Her er nogle af de mest populære materialer:

2.1. Plastik drikkeflasker

Plastik drikkeflasker er lette, holdbare og nemme at rengøre. De kommer i mange forskellige farver og design, hvilket gør dem attraktive for børn. Når du vælger en plastik drikkeflaske, skal du sørge for, at den er BPA-fri og fri for andre skadelige kemikalier.

2.2. Rustfrit stål drikkeflasker

Rustfrit stål drikkeflasker er mere holdbare end plastflasker og kan holde drikkevarer kolde eller varme i længere tid. De er også nemme at rengøre og fri for skadelige kemikalier. Rustfrit stål drikkeflasker kan være dyrere end plastikflasker, men de har en længere levetid.

2.3. Glas drikkeflasker

Glas drikkeflasker er et miljøvenligt valg og indeholder ikke skadelige kemikalier. De kan også holde drikkevarer kolde eller varme i længere tid. Ulempen ved glasflasker er, at de kan være tungere og mere skrøbelige end plastik- eller rustfrit stålflasker.

3. Sådan vælger du den rigtige drikkeflaske til dit barn

Når du vælger en drikkeflaske til dit barn, er der flere faktorer, du bør overveje:

 • Størrelse og kapacitet: Vælg en drikkeflaske, der er passende i størrelse og kapacitet til dit barns alder og aktivitetsniveau.
 • Design og farver: Børn er tilbøjelige til at bruge drikkeflasker, der appellerer til dem visuelt. Vælg en flaske med et design og farver, dit barn vil elske.
 • Åbning og lukning: Overvej en drikkeflaske med en nem åbning og lukning, så dit barn nemt kan drikke uden at spilde.
 • Tætsluttende låg: For at undgå lækager og spild, vælg en drikkeflaske med et tætsluttende låg.
 • Holdbarhed: Vælg en drikkeflaske, der er holdbar nok til at modstå tab og stød, som dit barn måtte udsætte den for.
 • Rengøringsvenlighed: Vælg en drikkeflaske, der er nem at rengøre for at sikre hygiejne og lang levetid.

4. Bedste mærker inden for drikkeflasker til børn

Nogle af de bedste mærker inden for drikkeflasker til børn inkluderer:

 • Sistema: Sistema er kendt for deres multifunktionelle og veldesignede drikkeflasker og madkasser. De tilbyder BPA-fri plastik drikkeflasker i en række farver og design, der appellerer til børn.
 • A Little Lovely Company: A Little Lovely Company tilbyder BPA-fri plastik drikkeflasker i forskellige størrelser og farver. Deres drikkeflasker er fine, holdbare, lette og nemme at rengøre.

5. Tips til at holde drikkeflasker rene og sikre

For at sikre, at dit barns drikkeflaske forbliver hygiejnisk og sikker at bruge, er her nogle tips til rengøring og vedligeholdelse:

 • Rengør drikkeflasken dagligt: Skyl drikkeflasken med varmt vand og sæbe efter hver brug. Sørg for at skylle grundigt for at fjerne sæberester.
 • Brug en flaskebørste: En flaskebørste kan hjælpe med at nå ind i svære hjørner og fjerne opbygget snavs og bakterier.
 • Rengør låget og drikkeventilen: Aftagelige låg og drikkeventiler skal også rengøres grundigt for at fjerne bakterier og snavs.
 • Tør drikkeflasken grundigt: Efter rengøring skal drikkeflasken tørres grundigt for at forhindre skimmel og bakterievækst.
 • Opbevar drikkeflasken åbent: Når drikkeflasken ikke er i brug, skal den opbevares åben for at tillade luftcirkulation og forhindre fugt og bakterievækst.

6. Miljøvenlige drikkeflasker

Miljøvenlige drikkeflasker er et godt valg for dem, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og lære deres børn om bæredygtighed. Nogle miljøvenlige drikkeflasker er:

 • Genanvendelige plastikflasker: Genanvendelige plastikflasker lavet af BPA-fri plast er et miljøvenligt alternativ til engangsplastflasker. De er lette og holdbare og kommer i forskellige farver og design.
 • Rustfrit stål drikkeflasker: Rustfrit stål drikkeflasker er holdbare, genanvendelige og fri for skadelige kemikalier. De kan holde drikkevarer kolde eller varme i længere tid og er et miljøvenligt valg.
 • Glas drikkeflasker: Glas drikkeflasker er et miljøvenligt valg, da de er genanvendelige og fri for skadelige kemikalier. De kan også holde drikkevarer kolde eller varme i længere tid.

7. Sjove og innovative drikkeflasker til børn

For at gøre drikkeoplevelsen mere spændende og engagerende for dit barn, kan du overveje nogle af disse sjove og innovative drikkeflasker:

 • Drikkeflasker med karakterer: Mange børn elsker drikkeflasker med deres yndlingsfilm- eller tv-karakterer. Disse drikkeflasker kan motivere dit barn til at drikke mere vand i løbet af dagen.
 • Drikkeflasker med indbyggede sugerør: Drikkeflasker med indbyggede sugerør gør det nemt for dit barn at drikke uden at spilde og kan være mere sjovt end almindelige drikkeflasker.
 • Termoflasker: Termoflasker er designet til at holde drikkevarer kolde eller varme i længere tid og kan være en god investering for børn, der deltager i sport eller udendørs aktiviteter.
 • Kollapsende drikkeflasker: Kollapsende drikkeflasker er pladsbesparende og lette at bære, hvilket gør dem ideelle til børn, der går i skole eller deltager i aktiviteter uden for hjemmet.

Konklusion

At vælge den rigtige drikkeflaske til dit barn er vigtigt for at sikre, at de får nok væske i løbet af dagen. Ved at overveje faktorer som størrelse, design, materialer og holdbarhed kan du finde den perfekte drikkeflaske, der passer til dit barns behov og præferencer. Husk at holde drikkeflasken ren og hygiejnisk for at sikre, at dit barn altid har adgang til frisk og sundt vand.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvor meget vand skal mit barn drikke om dagen?

Den nøjagtige mængde vand, dit barn skal drikke, afhænger af deres alder, vægt og aktivitetsniveau. Generelt bør børn mellem 4 og 8 år drikke omkring 1,2 liter vand om dagen, mens børn mellem 9 og 13 år bør drikke omkring 1,5-2 liter vand om dagen.

2. Hvordan kan jeg opmuntre mit barn til at drikke mere vand?

For at opmuntre dit barn til at drikke mere vand, kan du overveje at vælge en drikkeflaske med et sjovt design, der appellerer til dem.