Hjørnebeskyttere fra Liewood - Abraham - Oat (4-pak)

LIEWOOD
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 149,00 kr.
  122,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Nuttede Liewood Bjørne Hjørnebeskytter i blødt silikone – den ideelle løsning til at skabe et sikkert hjemmiljø uden skarpe kanter.

Det er ikke altid nemt at undgå de skarpe hjørner på borde, reoler og andre møbler, især når der er små børn i huset. Men med Liewood Bjørne Hjørnebeskytter kan du trygt give dine børn frihed til at udforske deres omgivelser uden bekymring. Den bløde silikone beskytter mod potentielle farer og mindsker risikoen for uheld.

Og det er ikke bare en hjørnebeskytter – han er også en charmerende tilføjelse til dit hjem. Den søde bjørneform tilføjer en ekstra dimension af sjov og venlighed til ethvert rum. Børnene vil elske at have ham som en venlig ledsager i deres leg.

Liewood Bjørne Hjørnebeskytter er let at installere takket være de medfølgende klæbende sticker-puder. Du skal blot rengøre overfladen, fastgøre klæbepuden og placere Hr. Bjørn over den. Resultatet er en solid og pålidelig beskyttelse mod skarpe hjørner.

Prioriter sikkerheden uden at gå på kompromis med stilen. Vælg Liewood Bjørne Hjørnebeskytter i blødt silikone – en kærlig måde at tage vare på din families trivsel og tryghed

Beskrivelse

højde (cm) 3,5; bredde (cm) 3,5; længde (cm) 3,5

Specifikationer

Pris 149,00 kr.
Varenummer LW17893-3070
barcode 5715493132088
Mærke Liewood
Farve Beige
Materiale Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hjørnebeskyttere fra Liewood - Abraham - Oat (4-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.