Hagesmæk fra In The Pocket Baby - Rød

IN THE POCKET BABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  129,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Hagesmæk fra In The Pocket Baby med integreret opbevaringspose. Lækkert Altèus og Sjöström design. Blød manchette ved halsen. Kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • Hagesmæk fra In the Pocket Baby - Rød
 • Fremstillet i lækre bløde materialer
 • Integreret opbevaringslomme
 • Blød halsmanchet ved halsen
 • Indeholder ikke PVC eller ftalater (Økotex niveau 2)
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader

Beskrivelse

Hagesmæk fra In The Pocket Baby med integreret opbevaringspose. Lækkert Altèus og Sjöström design. Blød manchette ved halsen. Kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • Hagesmæk fra In the Pocket Baby - Rød
 • Fremstillet i lækre bløde materialer
 • Integreret opbevaringslomme
 • Blød halsmanchet ved halsen
 • Indeholder ikke PVC eller ftalater (Økotex niveau 2)
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader


Det er ikke altid sagen at skulle pakke en brugt hagesmæk sammen. Det ender altid med beskidte fingre og en træls beskidt ting der skal opbevares i tasken. Designerne Camilla Altéus og Fia Sjöström fra "In the Pocket Baby" har imidlertid her lavet en rigtig lækker løsning. Efter brug foldes hagesmækken sammen med alle madresterne inden i. Det hele bliver pakket sammen i den integrerede lomme og med "vrangsiden" udad - samme princip som vi kender fra regnsæt. Hjemvendt fra tur skylles hagesmækken eller puttes i vaskemaskinen. Hagesmækken er lavet i lækre bløde materialer så den generer barnet mindst muligt. Hagemækken har en tætsluttende blød halsmanchet der ikke skarver. Den forhindrer babymos, mælk og juice i at løbe ned langs halsen. Så skader det jo heller ikke hagesmækken at den bare ser super godt ud, er produceret til at blive brugt, og er lækker at røre ved. Det er altid en fornøjelse at have den slags produkter i hænderne. Hagesmækken findes også med lange ærmer. Ærmerne afsluttes med tætsluttende bløde "manchetter" der ikke skarver.

Specifikationer

Varenummer 7350045586100
Pris 129,00 kr.
barcode 7350045586100
Mærke In The Pocket Baby
Farve Sort, Rød

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hagesmæk fra In The Pocket Baby - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.