Graviditetsjournal fra SpecialDay – Fuld af liv – min graviditet

SPECIAL DAY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Graviditetsjournalen ‘Fuld af liv – min graviditet’ er en intim og støttende guide gennem graviditetens omskiftelige verden. Fra det øjeblik, du opdager din graviditet og oplever de første humørsvingninger, tilbyder denne bog et rum, hvor alle følelser er velkomne.

Det er en rejse, der foregår indeni dig, farvet af lyserøde skyer og uudforskede blå nuancer af følelser, en rejse, hvor du er i færd med at skabe nyt liv.

Denne selvudfyldningsbog fungerer som en graviditetsjournal, der inviterer dig til at dokumentere hvert væsentligt øjeblik og hver forandring, fra det første spark og kroppens transformationer til dine tanker om fødslen og forældreskabet.

 

Beskrivelse

‘Fuld af liv’ er designet til at være et personligt anker i den turbulente tid, det er at være gravid, en kilde til refleksion og forståelse.

Udover personlige refleksioner indeholder bogen en skattekiste af viden og erfaringer fra eksperter inden for områder som bækkenbund og underliv, yoga, søvn, hudpleje, velvære, og ernæring. Disse indsigter præsenteres med en følelse af kammeratskab frem for autoritet, hvilket gør rådene tilgængelige og relevante for dig.

‘Fuld af liv’ er struktureret med fleksibilitet i tankerne, så du kan dykke ned i de afsnit, der taler mest til dig, tage de råd, der passer til dine behov, og besvare de spørgsmål, der vækker din interesse. Det er din bog, et personligt rum, der vokser med dig gennem din graviditet.

Skabt i et unikt samarbejde mellem Specialday og Rudolph Care, ‘Fuld af liv’ måler 17 x 23 cm, og indeholder 128 sider af FSC-certificeret papir, hvilket understreger en miljøbevidst tilgang. Bogen byder på en ugeoversigt, et familietræ, og dybdegående afsnit for hvert trimester, dækkende alt fra meditation og kost til yoga, søvn, og forberedelsen til efterfødselstiden.

Bidragsydere som jordemødre Gitte Reck-Magnussen & Nanna Cathrine Olesen, yogalærer Laila Tórsheim, søvnekspert Mikael Rasmussen, samt fysioterapeut Birthe Bonde har alle tilført deres ekspertise for at berige bogen med dybdegående viden og praktiske råd, gør ‘Fuld af liv’ til en uvurderlig ressource for enhver gravid kvinde

Specifikationer

Pris 324,00 kr.
SKU 489
barcode 9788792021489
Mærke Special Day
Farve Grå

Anmeldelser

Pris
Kvalitet
Elsker denne bog
Anmeldelse af Lars Bak
Meget fin mindebog med et godt udvalg af sider - man kan skrive ting ind som man slet ikke havde forestillet sig ville være sjovt at gemme til senere. Man tror nok man husker det hele. Jeg er sikker på at min datter vil blive glad for denne bog senere.

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Graviditetsjournal fra SpecialDay – Fuld af liv – min graviditet
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99