Graviditets- og ammepude fra Medela

MEDELA
Udsolgt
vejl. 598,00 kr.
  400,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Medela graviditets- og ammepuden er designet til at yde støtte og komfort gennem alle faser af graviditeten og amningen, gør hverdagen lettere og mere behagelig for dig.
Denne pude tjener som en uundværlig ledsager fra graviditetens tidlige dage, gennem fødslen, og ind i de udfordrende, men smukke, dage med amning og ud over.
Medelas graviditets- og ammepude er mere end blot en almindelig pude; den er en multifunktionel støtte, der er nøje udviklet for at imødekomme behovene hos gravide og ammende mødre.
Den understøtter en korrekt ammestilling, aflaster arme og nakke, og tilbyder komfortable hvilestillinger, hvilket gør den til en essentiel del af graviditets- og ammeoplevelsen.

Beskrivelse

Fordele ved Medela Graviditets- og Ammepude:

Alsidig Støtte: Uanset om du ammer, sover, pumper brystmælk, eller bare søger en komfortabel hvileposition, tilbyder denne pude en pålidelig støtte dag og nat.

Størrelse og Design: Med målene 170 x 32 cm og et superfleksibelt, kropsnært design, er puden ideel til at omfavne din krop og give stabil støtte under graviditeten, samt sikker og behagelig støtte, når du ammer eller pumper brystmælk.

Aftageligt Bomuldsbetræk: Betrækket er fremstillet af 100 % ren bomuld, hvilket sikrer holdbarhed og åndbarhed. Naturfibrene er allergivenlige og ikke-irriterende, hvilket gør puden sikker og blid mod både din og dit barns hud.

Blødt og Stille Fyld: Fyldet af EPS-mikroperler er både let og støjsvagt, hvilket sikrer en uforstyrret hvile uden at forstyrre dit eller dit barns søvn med lyden af bevægende fyld.

Specifikationer

Pris 598,00 kr.
Varenummer 101035261
barcode 7612367060691
Mærke Medela

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Graviditets- og ammepude fra Medela
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.